אמפנדס כולכם מכירים,
פריקסה כולכם מכירים
אז תכירו את הפריקנדס
מתכון מושלם וטעים בטירוף…
השתמשתי בטונה המושלמת של calvo טונה פרימיום מדג טונה ילו פין איכותית, בשמן זית ספרדי משובח עם פטנט הפתיחה שאפילו הילדים שלכם יפתחו בקלות ובמהירות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה או בלישה ביד שמים את כל המרכיבים ולשים כ-7 דקות עד קבלת בצק אחיד ונוח.
מכסים ושמים למנוחה 20 דקות.
בקערה מערבבים את כל מרכיבי המילוי,
פותחים את הבצק בעזרת מארוך לעובי של כחצי סנטימטר
קורצים עיגולים עם רינג או קערה וסכין,
מרדדים מעט כל עיגול,
שמים כף יפה מהמילוי במרכז
שמים טיפונת מים בצדדים ומקפלים לחצי ומהדקים.
ניתן לעשות את הקיפול כמו בסרטון או עם מזלג לעשות את העיטור.
מורחים בביצה ומכניסים לתנור 190 מעלות טורבו לכ-20 דקות
בתאבון