חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית אמפנדס פריקסה - ״פריקנדס״ מתכון מטורףףף

אמפנדס פריקסה – ״פריקנדס״ מתכון מטורףףף

אמפנדס כולכם מכירים,
פריקסה כולכם מכירים
אז תכירו את הפריקנדס
מתכון מושלם וטעים בטירוף…
השתמשתי בטונה המושלמת של calvo טונה פרימיום מדג טונה ילו פין איכותית, בשמן זית ספרדי משובח עם פטנט הפתיחה שאפילו הילדים שלכם יפתחו בקלות ובמהירות.

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לבצק:
500 גרם קמח
כפית מלח (5 גרם)
כפית סוכר (7 גרם)
שקית אבקת אפייה (10 גרם)
1 ביצה
50 גרם נטורינה רכה
1 כוס מים פושרים (240 מל)
למילוי:
5 פחיות שימורים טונה קלבו בשמן זית
כף אריסה
כף זיתים שחורים קצוצים
צרור בצל ירוק קצוץ
כף לימון כבוש קצוץ
תפוח אדמה אחד מבושל וחתוך לקוביות
2 ביצים קשות חתוכות לקוביות
רבע כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

בקערת מיקסר עם וו גיטרה או בלישה ביד שמים את כל המרכיבים ולשים כ-7 דקות עד קבלת בצק אחיד ונוח.
מכסים ושמים למנוחה 20 דקות.
בקערה מערבבים את כל מרכיבי המילוי,
פותחים את הבצק בעזרת מארוך לעובי של כחצי סנטימטר
קורצים עיגולים עם רינג או קערה וסכין,
מרדדים מעט כל עיגול,
שמים כף יפה מהמילוי במרכז
שמים טיפונת מים בצדדים ומקפלים לחצי ומהדקים.
ניתן לעשות את הקיפול כמו בסרטון או עם מזלג לעשות את העיטור.
מורחים בביצה ומכניסים לתנור 190 מעלות טורבו לכ-20 דקות

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת