חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית איך להכין מוקפץ מושלם כמו במסעדות

איך להכין מוקפץ מושלם כמו במסעדות

מתכון מוצ״ש למוקפץ פלוס טיפים למוקפץ בדיוק כמו במסעדה

‎אז הטיפ שלי שהולך להפוך לכם את המוקפץ מעוד סתם מוקפץ למוקפץ המושלם הוא להקפיץ במנות קטנות,

תחתכו את כל הירקות,

תתנו לאורחים /לילדים להגיד לכם מה הם אוהבים במוקפץ שלהם

ותכינו במנות אישיות , מה שיקרה שהמחבת תישאר חמה תמיד

הרוטב יספג בשלמותו בנודלס ובירקות

הירקות ישארו קריספים וכל התהליך של כל מנה יקח כ3-4 דקות

#בשיתוף @beyondmeat

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

כף שמן זית
חבילת נודלס מבושלת לפי הוראות יצרן
חופן בצל חתוך לרצועות
חופן גזר חתוך לרצועות
חופן כרוב סגול חתוך לרצועות
חופן זוקיני או קישוא חתוך לרצועות
חופן גמבה חתוכה לרצועות
2-3 פרחי ברוקולי
מעט בצל ירוק
מעט כוסברה
שן שום קצוצה
שניצל מהצומח ביונד מיט פרוס
כף סויה
2 כפות טריאקי

אופן ההכנה

מחממים ווק או מחבת עד שהמחבת רותחת
מוסיפים את השמן
מוסיפים חופן מכל ירק שרוצים בכמות שתספיק למנה אחת
(זכרו אם תשימו המון ירקות והמון נודלס המחבת מתקררת ואז המוקפץ הופך למבושל)
מקפיצים כדקה וחצי,
‎מוסיפים את האטריות ואת השום ומקפיצים,
‎מוסיפים את הסויה והטריאקי ומקפיצים,
ברגע שהרוטב נספג מוסיפים בצל ירוק וכוסברה ומגישים

את ביונד צולים בתנור מצב טורבו 180 מעלות 15 דקות חותכים לרצועות ומגישים מעל המוקפץ

כמובן שאפשר להחליף בחזה עוף, בקר ואפילו בלי

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת