חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית אגרול סיני קל להכנה בדיוק כמו שקונים בדוכן בקניון

אגרול סיני קל להכנה בדיוק כמו שקונים בדוכן בקניון

יש כמו האגרולים של הקניונים במזון המהיר?
אני אישית מת על אגרול סיני ,
הירקות שנשארים מעט קריספים בפנים, הפריכות מבחוץ והרוטב הזרחני יוצרים ביס שהוא חלוםםם,
אז הכנתי גרסה מדפי פילו של שמרית ,
מי שלא מכיר (אם יש עדיין כאלה) לשמרית יש סדרת בצקים שנמצאים במקרר בכל סופר ומוכנים לעבודה, פשוט שולפים מהמקרר ומתחילים להכין

#בשיתוף שמרית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
2 גזרים חתוכים לרצועות
חופן נבטים סינים
חצי בצל סגול פרוס
חופן עלי כוסברה טרייה
רבע ג׳ינג׳ר חתוך לרצועות
חופן בצל ירוק פרוס לרצועות
כף סוכר חום
2 כפות סויה
כף שמן שומשום
חבילת דפי פילו של שמרית
ל״דבק״ מערבבים מעט קמח ומים
שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את כל מרכיבי המילוי,
מעבירים למסננת לכ-20 דקות שהירקות טיפה יתרככו והנוזלים יטפטפו החוצה.
פורסים דף פילו על השיש וחוצים לחצי,
שמים מהמילוי במרכז,
מתחילים לגלגל ומקפלים את הצדדים כלפי פנים,
מגלגלים ומהדקים בזהירות
רגע לפני הסוף מורחים מהדבק שהכנו (מים וקמח) וסוגרים.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה,
מוציאים לרשת טפטוף,
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק זרחני

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת