יש כמו האגרולים של הקניונים במזון המהיר?
אני אישית מת על אגרול סיני ,
הירקות שנשארים מעט קריספים בפנים, הפריכות מבחוץ והרוטב הזרחני יוצרים ביס שהוא חלוםםם,
אז הכנתי גרסה מדפי פילו של שמרית ,
מי שלא מכיר (אם יש עדיין כאלה) לשמרית יש סדרת בצקים שנמצאים במקרר בכל סופר ומוכנים לעבודה, פשוט שולפים מהמקרר ומתחילים להכין
#בשיתוף שמרית
בקערה מערבבים את כל מרכיבי המילוי,
מעבירים למסננת לכ-20 דקות שהירקות טיפה יתרככו והנוזלים יטפטפו החוצה.
פורסים דף פילו על השיש וחוצים לחצי,
שמים מהמילוי במרכז,
מתחילים לגלגל ומקפלים את הצדדים כלפי פנים,
מגלגלים ומהדקים בזהירות
רגע לפני הסוף מורחים מהדבק שהכנו (מים וקמח) וסוגרים.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה,
מוציאים לרשת טפטוף,
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק זרחני
ובתאבון