חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר (מפרום מקסיקני)
מצאתי לכם את החטיף טלויזיה המושלם, הוא מושלם כפי שהוא אבל קבלו שידרוג שיפתיע אתכם חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר זה למעשה מפרום שהשכבות שלו מורכבות מנאצ׳יטוס ברביקיו ונאצ׳יטוס טבעי מטוגנות עם פירורי לחם ושומשום יצאו לי כ-60 יחידות מתוכם אכלתי 20 אי אפשר להפסיק לאכול זה כמו גרעינים
גלידת אבוקדו, בננה, מייפל ושוקולד צ׳יפס בנינג׳ה קרימי
כדי להבין איך נולד הטעם הזה צריך לחזור אחור… שבוע שעבר העליתי פעילות פרס בת׳רדס שבה החלטתי לחלק מכשיר נינג׳ה קרימי להכנת גלידות למי שיתן את הטעם הכי מקורי שיקרא ״הטעם של הת׳רדס״ עוקבת שלי הציעה שילוב מעניין של בננה, אבוקדו ומייפל וזכתה בפרס השווה הזה המשימה שלי היתה לבדוק את הטעם אז החלטתי להכין אותו […]
פלאפיש – פלאפל דגים
אז לכבוד תשעת הימים החלטתי לפתוח עם מתכון טעים במיוחד שאי אפשר לא לאהוב לפלאפל- פיש הפלאפל הוא מאכל שמזוהה איתנו הישראלים אז לקחתי אותו כרעיון והכנתי גרסה מהדג הכי ישראלי שיש הלא הוא ׳האמנון הישראלי הטרי׳ זו הזדמנות מצויינת להודות לארגון מגדלי הדגים שבחרו בי גם השנה להיות חלק מהם ולייצג כל כך הרבה […]
מוקפץ עם אטריות אורז ,בקר וירוקים פלוס טיפים למוקפץ המושלם
מוקפץ בקר עם אטריות אורז, מלא ירוקים וקשיו מוקפץ כשמו הוא, אמור לקפוץ ולמה התכוון המשורר? כאשר מכינים מוקפץ חייבים להקפיד על חום גבוה כל הזמן.. אם אתם מכינים מוקפץ והחום צונח ואתם ממשיכים לערבב, המוקפץ מגיר נוזלים והוא כבר לא מוקפץ במקרה כזה השם שלו יהפוך ל- ״מבושל״. בכללי אני משווה הכנת מוקפץ ללהיות […]
נשנושי כרובית וברוקולי בפרמז׳ן
ברוקולי וכרובית תמיד עושים לי נעים בלב וככה כשהם קריספים עוד יותר קבלו מתכון קליל ופשוט
אסאדו וקלחי תירס בסגנון מקסיקני קל להכנה, חגיגי וטעים במיוחד
חגיגה של אסאדו רך וטעים עם קלחי תירס לזה אני קורא- שגר ושכח כמה דקות התעסקות, מכניסים לתנור ושוכחים … יאללה למתכון
קבב על לחמה בעג׳ין בטורטיה
המנה הבאה היא גאונית בעיניי ואסביר גם למה? תקף אותי רעב רגיל בשעת צהריים ואמרתי לעצמי שאני אכין לעצמי קבב בנינג׳ה גריל… אבל אז השתלטה עליי האהבה עצמית ובמקום להגיש לעצמי קבב כמו כל אדם נורמלי בפיתה או משהו, החלטתי שבא לי קבב על לחמה בעג׳ין ואז אמרתי מה עכשיו להכין בצק, אין כוח.. אז […]
אשכי הודו עם פולים,פלפלים ואריסה מתכון חגיגי וטעים במיוחד
מי שאוהב חלקי פנים זה אחד המתכונים הכי טעימים וחגיגיים שיצא לי להכין ולטעום אשכי הודו עם פולים, אריסה ופלפלים אז ראשית המשימה שלכם היא להשיג אשכי הודו שנית לוודא שאתם לא רגישים לפול אם עברתם את שתי המשוכות האלו מכאן הדרך אל הביס היא די פשוטה…
שקשו-קיש – שקשוקת תרד ועיזים בתוך קיש
#בשיתוף משק צוריאל כן כן שמעתם נכון שקשוקה עם קיש יחדיו אני בחרתי להכין שקשוקת תרד ועיזים כמובן שאתם יכולים להכין גם שקשוקת עגבניות אני חייב להגיד שזה יצא טעים באופן חריג אשתי עפה על זה ברמות אכלנו את זה בערב עם סלט חסה מפנק ועפנו באויר. ועוד מילה השתמשתי בקיש בגבינות עיזים של משק […]
ספגטי מיטבולס שילדים אוהבים
מה יותר טעים מספגטי ברוטב? ספגטי ברוטב עם מיטבולס קטנטנות! הילדים שלי מתים על המנה הזאת תראו את קימי בסרטון כמה התלהבות זה אומר הכל… #בשיתוף ווניש
נקניקיית מרגז ביתית – מדף אורז
בשנה האחרונה דפי האורז נכנסו חזק למטבח שלנו אישתי מכינה איתם ים של מתכונים לארוחות ערב, קינוחים, עם גבינות עם ממרחים החלטתי לנסות משהו ווואלה יצא גאוני קבלו מתכון
שקשוקת מרגז מחשמלת
אני מת על שקשוקה חוץ מזה שזה דורש מלא לחם זה תמיד בא טוב השתמשתי בתבלין מהמאז תבלינים שלי לכן הסרטון הזה הוא בשיתוף מסחרי של עצמי 😂 המתכון מאוד פשוט אז בואו נכין..