אזני המן כנאפה – קלאווה הראשון בעולם
#בשיתוף שמרית עלה לי רעיון למתכון של בקלאווה עם גבינה אבל בצורת אוזן המן שילוב של כנאפה ובקלאווה יחד הייתי חייב להכין , ו – וואי איזה טעים זה יצא פשוט לא להאמין כמה קל וממכר זה.. השתמשתי בבצק פילו המצונן המעוללללה של שמרית (חפרתי לכם על זה ואמשיך לחפור עד שתבינו, הוא מצונן ומוכן […]
פסטה/אטריות ״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס ברוטב חמאה לימוני
אטריות או בשמו ״שערות מלאכים״ בטוח נתקלתם מתישהו במאכל הכל כך טעים הזה בגרסה הפשוטה, אני החלטתי לשדרג אותו לארוחה שלמה עם סלמון ואספרגוס וזה יצא כל כך טעים שאתם חייבים להכין..
אורז מוקפץ מהאורז שנשאר לכם
נכון תמיד נשאר בסיר אורז לבן שכבר אין בו שימוש? נכון שהאינסטינקט הראשוני הוא לזרוק אותו לפח לשטוף את הסיר ולסיים סיפור? אז לא! אתם יכולים להכין ממנו את המוקפץ הכי טעים בעולם כל מה שצריכים זה כמה ירקות שיש בבית אם יש איזה חזה עוף או פרגית וכמה רטבים ואתם מכינים מנה של החיים […]
איך להכין מוקפץ מושלם כמו במסעדות
מתכון מוצ״ש למוקפץ פלוס טיפים למוקפץ בדיוק כמו במסעדה אז הטיפ שלי שהולך להפוך לכם את המוקפץ מעוד סתם מוקפץ למוקפץ המושלם הוא להקפיץ במנות קטנות, תחתכו את כל הירקות, תתנו לאורחים /לילדים להגיד לכם מה הם אוהבים במוקפץ שלהם ותכינו במנות אישיות , מה שיקרה שהמחבת תישאר חמה תמיד הרוטב יספג בשלמותו בנודלס ובירקות […]
קציצות דגים מתכון ילדות של אמא שלי האהובה
לכבוד יום המשפחה הקרב ובא החלטתי להכין מתכון משפחתי שהילדים שלי משוגעים עליו מתכון של אמא שלי לקציצות דגים הכי טעימות שיש אי אפשר להפסיק לאכול אותן .. האגדה מספרת שאמא שלי רצתה תמיד לטעום גפילטעפיש ולא יצא לה , אז היא החליטה להכין קציצות דגים עם גזר ופלפלים יבשים ברוטב נדיר, אני אוכל את זה […]
ביף וולינגטון בסמארט ליד של הנינג׳ה
הסמארט ליד של נינג׳ה הוא הסיר שיודע לעשות הכל, אני כל כך אוהב אותו ומכור אליו שאני לא יודע לתאר את זה לדוגמא הסיר יודע לרכך תפוחי אדמה ב-5-6 דקות לפירה חלק, עוד דוגמא יש לו מדחום מובנה על הצג הראשי אז יצרתי לכם סרטון רמת קושי לצאת מהפוך ביום חורפי, המנה מעט מורכבת אבל […]
אסאדו ותפוחי אדמה בתנור מ-5 מרכיבים בלבד מוקדש לליאור רודאיף שחטוף בעזה כבר 120 יום
זה לא עוד ״סתם״ מתכון , את המתכון הזה אני רוצה להקדיש לליאור רודאיף, הוא חטוף כבר 120 ימים 😞💔ליאור ומשפחתו עלו לארץ בגיל 7 הם הגיעו היישר מבואנוס איירס התוססת והשוקקת, לשקט המדברי המרוחק של ניר יצחק. בנו נדב מספר שלמרות המרחק והשנים התשוקה הארגנטינאית לבשר טוב עם כוס בירה קרה תמיד נשארה. ״אבא […]
קציצות עוף, הודו ובורגול ממכרות כל ביס הוא חלום
זה מתכון שצילמתי כבר בשנת 2021 ובטוח מלא פיספסו אותו וחבל… אז צילמתי אותו שוב (כי בלי קשר הצילום הקודם היה מביך) וזה באמת אחד ממתכוני הקציצות הכי טעימות שיש אני באמת מפציר בכם להכין אותם
דג בורי ברוטב חצי מרוקאי עם חומוס לכבוד שבת המלכה
אז בטח אתם שואלים למה חצי מרוקאי, אז התשובה היא כי זה לא רוטב מרוקאי קלאסי יש פה כמה חטאים אבל עדיין קיבלתי את אחד הסירי דגים הכי טעימים שהכנתי, ההחלטה הראשונה שקיבלתי עם עצמי שדג בורי הוא הדג הטעים ביותר והמתאים ביותר לרוטב מרוקאי וזה סופי ואל תנסו לשכנע אותי אחרת.. הדבר הנוסף והכי […]
סלט ניסואז מפנק
אם יש סלט אחד שאני יכול לאכול ולהנות מהביס הראשון ועד האחרון, זהו סלט ניסואז.. לא יודע משהו בתפחי אדמה, הביצה והטונה מפצה לי בפה על כל כמות הירקות ולרגעים זה לא מרגיש לי סלט. לעומת זאת אני עדיין בחקר למה נשים כל כך אוהבות סלט זה מחליק להן בגרון כמו כלום בסוף אני אגלה […]
מאפה ממולא בשר,פירה, תרד ובצל
הכנתי מאפה פסיכי ממולא בפירה, בבשר טחון (כמו קבב), בתרד ובצל מטוגן, כל מה שאוהבים במאפה אחד. חשבתי אולי לקרוא לו מאפה פאי רועים או אולי סמבוסק עראייס פירה ותרד בסוף הוחלט לקרוא לילד בשמו ״מאפה ממולא בש, פירה תרד ובצל״. השתמשתי בבצק פיצה מרודד של שמרית, הוא מצונן ומוכן לעבודה ניתן להשיג אותו בכל […]
ספגטי נקניקיות מושחלות
כולם מכירים ספגטי נקניקיות מושחלות אבל ראיתם אותו בגרסא שהנקניקיות שולטות על הספגטי? זה מתכון שהילדים מבקשים שוב ושוב וכמו שאתם יודעים אני שכחתי איך מבשלים בלי לצלם אז צילמתי לכם אולי זה יפגוש מישהו שלא הכיר מי יודע…