חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית אורז מוקפץ סיני או כמו שאבא שלי היה קורא לו אוכל סיני

אורז מוקפץ סיני או כמו שאבא שלי היה קורא לו אוכל סיני

בילדות שלנו אבא שלי ידע להכין לנו רק מאכל אחד,ֿ
טוב נו הוא היה גם מלך הקבב,
אבל נזכרתי בזה השבוע והתקשרתי אליו לבדוק והתשובה אכן הייתה
״אוכל סיני״ חחח
זה מצחיק אותי כי זה היה מעין שם קוד כזה הוא היה פותח מליון מחבתות, מקפיץ מליון מרכיבים ואז מחבר אותם יחד,
מה שכן זה היה טעים מאוד וגם השאיר בי זיכרון
אז שיחזרתי את המנה שלו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו פילה עוף חתוך לקוביות
4 כפות שמן זית
1 גזר חתוך לרצועות
1 בצל לבן חתוך לרצועות
כוס גרעיני תירס קפואים או משימורים
כוס פולי סויה קפואים
קופסת שימורים אחת של תירס גמדי
כוס אורז בסמטי
כף מלח
3 כפות סויה
3 כפות טריאקי
חופן בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ שמים שמן זית ומקפיצים את כל הירקות יחדיו במשך כמה דקות עד שמתחילות מעט להיצרב,
במחבת נפרדת שמים שמן זית ומקפיצים את העוף,
ברגע שמתחיל לשנות צבעו מוסיפים את הטריאקי והסויה ונותנים להם מעט להיספג בעוף,
לא חייב שיהיו מוכנים עד הסוף,
מוסיפים את הבצל הירוק,
חוזרים לסיר הירקות מוסיפים שם כוס אורז בסמטי ומערבבים ,
מוסיפים את המלח ו-2 כוסות מים רותחים
ומערבבים
מעבירים את נתחי העוף על האורז וטיפה משקשקים , אל תערבבו אין צורך
מנמיכים את האש מכסים ומבשלים 20 דקות
וזהו קיבלתם אורז מוקפץ מושלם

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת