חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית ״מארוחת שישי אל תחששי״ קוסקוס עם ירקות בכמה צעדים פשוטים

״מארוחת שישי אל תחששי״ קוסקוס עם ירקות בכמה צעדים פשוטים

פרוייקט ״מיום שישי אל תחששי״ יוצא לדרך מתכונים שקל להכין גם אם אין כוח או זמן
והפעם קוסקוס עם ירקות בכמה צעדים פשוטים,
ובזכות הקוסקוס של אסם שכולנו אוהבים ומרק העוף מ-100 אחוז רכיבים טבעיים אנחנו מקבלים קוסקוס של בית טעים ואותנטי

בואו נכין

בשיתוף אסם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לקוסקוס:
2 שקיות קוסקוס אסם
4 כפות שמן
2 כפיות מלח
כפית שטוחה כורכום
כוס (240 מל) מים
למרק:
3 קישואים חתוכים
3 תפוח אדמה חתוך
3 גזר חתוך
חתיכה יפה של דלעת
3-4 בצלים קטנטנים
חופן סלרי עלים
4 סלרי גבעולים
חצי כרוב
קופסת שימורים חומוס גרגירים מסוננת מנוזלים
כפית כוכום
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 כפות אבקת מרק עוף אסם
3 כפות שמן
2 ליטר מים

אופן ההכנה

לסיר עם הירקות:
אני חותך את הירקות עם חותכן מרוקאי כדי לקבל סיר אלגנטי,
שמים את הגזר, תפוח אדמה, קישוא, כרוב, בצל, סלרי והחומוס בסיר של הקוסקוס
בצנצנת שמים את התבלינים של המרק והשמן ומערבבים היטב, יוצקים על הירקות בסיר.
מוסיפים 2 ליטר מים (עד סנטימטר מעל גובה הירקות)
שמים לבישול אש בינונית 45 דקות
לקערה שופכים 2 שקיות קוסקוס אסם
מוסיפים 2 כוסות מים מהברז (240 מ״ל כל אחת)
4 כפות שמן, 2 כפיות מלח וכפית שטוחה כורכום ומערבבים
מוסיפים אל הסיר שמאדה את הקוסקוס (הקוסקוסייר)
שמים לאידוי 20 דקות

מגישים באהבה ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת