מנה קלילה וטעימה בטירוף
זוקיני מקורזל מטוגן מוגש על לאבנה עם זרעי עגבנייה, שמן זית וסחיטת לימון
לנשנוש, לאירוח או סתם להתפנק במוצ״ש
מנה קלילה וטעימה בטירוף
זוקיני מקורזל מטוגן מוגש על לאבנה עם זרעי עגבנייה, שמן זית וסחיטת לימון
לנשנוש, לאירוח או סתם להתפנק במוצ״ש
לחיתוך הזוקיני:
לוקחים זוקיני, שמים 2 מקלות סושי חותכים צד אחד לפסים ישרים
הופכים את הזוקיני ואת הצד השני חותכים באלכסון
תשתדלו שהפסים יהיו במרחקים שווים אחד מהשני ותקבלו צורה מושלמת
להכנת הבלילה:
מערבבים בקערה את כל המצרכים עד לקבלת משחה (כמו טחינה)
טובלים את הזוקיני ומטגנים במחבת בשמן עמוק.
מגישים על לאבנה, סוחטים מעל עגבניה, שמן זית ומעט לימון
מעט עלי נענע טריים
ובתאבון