חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית תלתלי זוקיני מטוגנים על לאבנה וזרעי עגבניה

תלתלי זוקיני מטוגנים על לאבנה וזרעי עגבניה

מנה קלילה וטעימה בטירוף

זוקיני מקורזל מטוגן מוגש על לאבנה עם זרעי עגבנייה, שמן זית וסחיטת לימון

לנשנוש, לאירוח או סתם להתפנק במוצ״ש

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 זוקיני
כוס קמח
2 ביצים
חצי כפית אבקת אפייה
רבע כוס מים
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית אורגנו , כפית פפריקה מעושנת
לאבנה שאוהבים
זרעי עגבניה
מעט סחיטת לימון
שמן לטיגון

אופן ההכנה

לחיתוך הזוקיני:

לוקחים זוקיני, שמים 2 מקלות סושי חותכים צד אחד לפסים ישרים

הופכים את הזוקיני ואת הצד השני חותכים באלכסון

תשתדלו שהפסים יהיו במרחקים שווים אחד מהשני ותקבלו צורה מושלמת

להכנת הבלילה:

מערבבים בקערה את כל המצרכים עד לקבלת משחה (כמו טחינה)

טובלים את הזוקיני ומטגנים במחבת בשמן עמוק.

מגישים על לאבנה, סוחטים מעל עגבניה, שמן זית ומעט לימון

מעט עלי נענע טריים

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת