חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית תבשיל כבש וגזרים צבעוניים בציר רימונים חגיגי במיוחד

תבשיל כבש וגזרים צבעוניים בציר רימונים חגיגי במיוחד

תבשיל חגיגי של כתף כבש עם ציר רימונים וגזרים צבעוניים
מתכון שחייב בכל שולחן חג

#בשיתוף סנו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו וחצי כתף כבש חתוך לקוביות עם העצם
3 רימונים
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
צרור עלי סלרי
4 עלי דפנה
5-6 פלפל אנגלי
מקל קינמון
חבילת גזרים צבעוניים (6-7 גזרים) קלובים וחצויים לאורך
2 בצלים סגולים גדולים חתוכים לקוביות
4 כפות שמן זית
כף מלח אטלנטי
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות סילאן
1 כפית ראס אל חנות
1 צ׳ילי חריף
צרור זעתר טרי
שקית בד לבישול של סנו

אופן ההכנה

לוקחים שקית בד של סנו ואליה מכניסים שלושה רימונים קלופים , שורש פטרוזיליה חצוי לחצי, שורש סלרי חתוך ל-4 חלקים, צרור עלי סלרי, מקל קינמון, עלי דפנה ופלפל אנגלי
(השקית בעצם תחליף לנו את הצורך בהכנת ציר וסינונו, אנחנו רק מניחים את השקית בסיר וזהו כל הטעמים יצאו החוצה כבר מסוננים).
מחממים סיר סוטאג׳ על האש ומוסיפים שמן זית , צורבים את קוביות בשר הכבש היטב מכל הצדדים עם מלח ופלפל גרוס
לאחר שהכבש צרוב כמו שצריך מוסיפים פנימה את הבצל הסגול וטיפה מנערים את הסיר שהבצל ירד לתחתית ויקבל מעט טיגון
לוקחים חבילת גזרים צבעוניים, מקלפים וחוצים לחצי,
מוסיפים את הגזרים בין חתיכות הבשר,
מוסיפים את שאר המלח ,הפלפל ותבלין הראס אל חנות
מכניסים פנימה את רשת הבישול עם הרימונים ומפנים לה מקום
מפזרים עלי זעתר טרי
מכסים במים 2 סנטימטר מעל הבשר,
מכסים במכסה ומבשלים אש קטנה שעתיים וחצי
לאחר מכן מעבירים לתנור לעוד 60 דקות 170 מעלות טורבו להשחמה וקירמול

מגישים באהבה
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת