זוכרים שקניתי אנטריקוט ב-49.90 לקילו ובחצי נתח השתמשתי למוקפצים וחצי נתח השארתי במקפיא ואמרתי שאכין איתו תבשיל בהמשך אז הנה זה הגיע
הכנתי תבשיל מה זה קל , אפס מאמץ
רק לעקוב אחר ההוראות
חותכים את האנטריקוט לקוביות 3 על 3
בסיר סוטאג׳ שמים את שמן הזית ומטגנים כ 10 דקות.
מוסיפים את הסילאן ומערבבים היטב,
מוסיפים את קוביות האנטריקוט ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה
מערבבים עד שהבשר נסגר מכל צדדיו ומחליף צבעו מאדום לחום
מסדרים את הפטריות,
מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים- זה צריך להיות כ-2 סנטימטר מעל הבשר
מוסיפים כוסברה קצוצה
מכסים ומבשלים אש קטנה 3 שעות עד שהבשר רך כמו חמאה
מכינים תוספת שאוהבים,
אני הגשתי עם אורז לבן חם
בתאבון