חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שקשוקה אותנטית חריפה בג׳בטה חמה

שקשוקה אותנטית חריפה בג׳בטה חמה

היום תקף אותי חשק מיוחחחד לשקשוקה 

תכלס אין כמו שקשוקה אותנטית חריפה בתוך פוקאצ׳ה

זה החיים עצמם

הסוד לשקשוקה טובה היא לא להתחכם!

לא צריך רסק.

לא צריך בצל.

צריך רק שום, עגבניות (אם אפשר מגי אז בכלל טוב, אני השתמשתי במגי), פלפל חריף, פפריקה , פלפל גרוס, מלח ופלפל 

זהו זה כל דבר נוסף רק יהרוס אותה

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

8 עגבניות מגי טריות ומקולפות (אשר בקולפן או בכל שיטה אחרת העיקר לקלף)
7 ביצים
3 כפות שמן זית
10 שיני שום
פלפל חריף ירוק פרוס
פלפל צ׳ילי אדום פרוס
כף פפריקה מתוקה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל גרוס מתוק
לחם טוב/ פיתה/ פוקאצ׳ה/ חלה
חומוס
בצל ירוק

אופן ההכנה

במחבת חמה שמים 3 כפות שמן הזית
מטגנים את השום והפלפלים החריפים
וכשמתחילים להוציא ריח מוסיפים את הפפריקה והפלפל הגרוס ומערבבים בזהירות לא לשרוף את השום!!
מוסיפים את העגבניות שקילפנו וחתחנו לקוביות גסות
מוסיפים את המלח והפלפל ומכסים
מבשלים על אש בינונית
אחרי 5 דקות נותנים ערבוב ומכסים לעוד 5 דקות
כשנוצר רוטב מוסיפים את הביצים
משחקים עם החלבון בעזרת מקל סושי כדי לא לפגוע בחלמון
כי הכי כיף לאכול אותו שלם.
מבשלים כ-6-7 דקות נוספות בלי מכסה
(אם אוהבים את החלמון עשוי טוב שימו מכסה)
זה גם יקח 7 דקות
מגישים בתוך לחם עם חומוס וכל מה שאוהבים
ויאללה בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת