חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים צ׳ילי מתוק חמאה וברביקיו פרמז׳ן

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים צ׳ילי מתוק חמאה וברביקיו פרמז׳ן

קחו רעיון למנה ראשונה או תוספת מגניבה שאפשר להכין בקלות.

שפכטל תפוחי אדמה בשני טעמים שונים

אחד של צ׳ילי עם חמאה שהזכיר בטעם הום פרייז

והשני ברביקיו פרמז׳ן ועירית שהיה מתקתק ומעושן.

השתמשתי בברביקיו ובצ׳ילי מתוק של אסם עם העניבה הירוקה ,

העניבה הירוקה היא בעצם תווית ירוקה שכדאי לחפש אותה כשקונים רטבים בדיוק כמו שבוחרים ירקות בסופר אז חפשו את העניבה הירוקה ותראו אם הרכיבים טובים לכם.

#בשיתוף אסם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לשפכטל ברביקיו:
2 תפוחי אדמה גדולים וקלופים
חצי כוס ברביקיו אסם
עירית קצוצה
3 כפות פרמז׳ן מגורד
מלח
פלפל שחור
לשפכטל צ׳ילי:
2 תפוחי אדמה גדולים קלופים
חצי כוס צילי מתוק אסם
40 גרם חמאה
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

לשפכטל ברביקיו:
על נייר אפייה מורחים שכבה של ברביקיו
מפזרים את הפרמז׳ן
חותכים את תפחי האדמה דק דק עדיף במנדולינה
ומסדרים על שכבת הברביקיו פרמז׳ן כאשר הם צמודים אחד לשני
מוסיפים מעט מלח ופלפל
מוסיפים עירית
מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ-20 דקות.

לשפכטל צ׳ילי מתוק:
על נייר אפייה מורחים מורחים שכבה דקה של הרוטב צ׳ילי
חותכים את תפחי האדמה דק דק עדיף במנדולינה
ומסדרים את תפוחי האדמה הפרוסים על הצ׳ילי
מוסיפים מלח, פלפל שחור וחמאה
מפזרים עירית
מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות 20 דקות

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת