#לא יודעת חלק 5
והפעם השניצל המיתולוגי שאני מכין כל שנה בפסח
שניצל כשל״פ עם ביסלי וקמח מצה
תשמרו את המתכון כי אין עוד שניצל טעים כזה באחריות!
#לא יודעת חלק 5
והפעם השניצל המיתולוגי שאני מכין כל שנה בפסח
שניצל כשל״פ עם ביסלי וקמח מצה
תשמרו את המתכון כי אין עוד שניצל טעים כזה באחריות!
קילו חזה עוף פרוס דק (שניצל) |
חצי חבילת (200 גרם) קמח מצה |
2 חבילות ביסלי גריל טחון במעבד מזון או לדפוק בשקית עם פטיש |
4 ביצים |
כפית חרדל |
2 שיני שום כתוש |
כפית מלח |
שמן עמוק לטיגון |
לקערה שוברים את הביצים מוסיפים את השום, החרדל והמלח
ומערבבים
שמים את פרוסות השניצל בתוך הקערה
אם יש לכם איזה שעה שימו במקרר להשריה (לא חובה).
בקערה נוספת שמים את קמח המצה והביסלי הטחון
מוציאים שניצל מהביצה ומעבירים לפירורים ומהדקים מעט
טיפ!
תקפידו שהיד החלשה רק בביצה והיד החזקה רק בתערובת היבשה
ככה הפירורים יהיו יבשים לאורך כל הציפוי של השניצלים
מחממים מחבת עם שמן עמוק
מטגנים 2 דקות כל צד
עד שקריספי
מגישים עם קטשופ ורטבים שאוהבים
ובתאבון
פסח כשר ושמח