חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שוקי אווז ביין שזיפים ומשמשים מנה חגיגית וטעימה לחגים כזו שתשאיר לנו טעם מתוק לשנה טובה ומתוקה

שוקי אווז ביין שזיפים ומשמשים מנה חגיגית וטעימה לחגים כזו שתשאיר לנו טעם מתוק לשנה טובה ומתוקה

זו מנה שעל פניו נראית יוקרתית וגם מרגישה יוקרתית בפה
אבל בפועל עלות עד 80 שקלים בזכות המבצעים החגיגיים של שופרסל לדוגמא שוקי האווז במבצע 59.90 לקילו זה מטורף
אז יאללה בואו להכין איתי

@בשיתוף שופרסל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 יחידות שוקי אווז
3 כפות שמן זית
7 יחידות משמשים
8 יחידות שזיפים ללא הגלעין
3 בצלים סגולים חתוכים לקוביות
8 ענפי טימין
3 שיני שום כתוש
שום שלם
כף שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל גרוס
3 כפות דבש
כוס יין אדום
כוס מים

אופן ההכנה

עם סכין חורצים חריצים קטנים באווז ומכניסים פנימה שום וטימין.
בקערה קטנה שמים את המלח, הדבש, הפלפל, היין והמים ו-3 שיני שום כתושות ומערבבים לאיחוד.
מוזגים מעל שוקי האווז ומכניסים למקרר לשעתיים שינוח ויספוג טעמים.
לוקחים סיר שמתאים גם לתנור מוסיפים שמן זית ומטגנים את הבצל היטב
מוסיפים את שוקי האווז,
את המשמשים והשזיפים משרים מעט במים חמים ומסננים
מסדרים בסיר את המשמשים והשזיפים, מוסיפים שום שלם שקוטמים לו את הראש עוד ענפי טימין ואת הנוזל מהמרינדה
מבשלים כ-40 דקות אש קטנה עם מכסה סגור
מכניסים לתנור 170 מעלות עם מכסה סגור כשעתיים
בסוף מעט משחימים ללא המכסה
מגישים עם אורז

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת