זו מנה שעל פניו נראית יוקרתית וגם מרגישה יוקרתית בפה
אבל בפועל עלות עד 80 שקלים בזכות המבצעים החגיגיים של שופרסל לדוגמא שוקי האווז במבצע 59.90 לקילו זה מטורף
אז יאללה בואו להכין איתי
@בשיתוף שופרסל
עם סכין חורצים חריצים קטנים באווז ומכניסים פנימה שום וטימין.
בקערה קטנה שמים את המלח, הדבש, הפלפל, היין והמים ו-3 שיני שום כתושות ומערבבים לאיחוד.
מוזגים מעל שוקי האווז ומכניסים למקרר לשעתיים שינוח ויספוג טעמים.
לוקחים סיר שמתאים גם לתנור מוסיפים שמן זית ומטגנים את הבצל היטב
מוסיפים את שוקי האווז,
את המשמשים והשזיפים משרים מעט במים חמים ומסננים
מסדרים בסיר את המשמשים והשזיפים, מוסיפים שום שלם שקוטמים לו את הראש עוד ענפי טימין ואת הנוזל מהמרינדה
מבשלים כ-40 דקות אש קטנה עם מכסה סגור
מכניסים לתנור 170 מעלות עם מכסה סגור כשעתיים
בסוף מעט משחימים ללא המכסה
מגישים עם אורז
ובתאבון