חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שווארמה דונר טורקית אסלית בנינג׳ה גריל עם לאפה בנינג׳ה ובלי לנסוע לטורקיה

שווארמה דונר טורקית אסלית בנינג׳ה גריל עם לאפה בנינג׳ה ובלי לנסוע לטורקיה

אני אמשיך להוכיח לכולכם שאין משהו שאי אפשר להכין בנינג׳ה גריל 

נכון הסלוגן נינג׳ה אמיתי לא מתאמץ , כי באמת מכינים כל דבר שרוצים בלי מאמץ,

אבל אם לפעמים מפעילים מעט את הדמיון וטיפה מתאמצים מעבר לסלוגן

אפשר לקבל מנות כמו של מסעדה

והשווארמה שתראו פה יצאה כל כך ג׳וסית ועסיסית ובחלקה גם קריספית

שפשוט לא דמיינתי שהיא תצא כל כך מושלמת,

אה הכנתי גם לאפות מתנפחות

בואו למתכון…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לשווארמה:
קילו סינטה טרייה פרוסה דק דק
300 גרם שומן כבש (ליה)
1.2 ק״ג בשר טחון טרי עם אחוז שומן גבוה
3 כפות תבלין שווארמה
כף מלח
כפית פלפל שחור
רבע כפית הל
ביצה
2 בצלים
לבצק הלאפה:
קילו קמח
כף וחצי שמרים יבשים (15 גרם)
3 כפות סוכר (40 גרם)
3 כפות שמן זית
1 כף מלח
רבע כפית אבקת סודה לשתייה (לא חובה למי שאין אבל משדרג)
600 מ״ל מים פושרים (4 כוסות חד פעמי)

אופן ההכנה

ראשית אתם צריכים תבנית עגולה שמתאימה בקוטר שלה לנינג׳ה גריל
דואגים לשטח את הסינטה היטב
אפשר להיעזר בפטיש שניצל או פשוט לבקש מהקצב
כנל לגבי שומן הליה.
שמים בקערה את הסינטות עם כף תבלין שווארמה, כפית מלח, מעט פלפל והל מערבבים ומכניסים למקרר למנוחה של חצי שעה.
שמים את הבשר הטחון בקערה, מגרדים עליו את הבצלים בפומפייה דקה שממש יצא רק המיץ של הבצל , מוסיפים ביצה, כף תבלין שווארמה, כפית מלח ומעט פלפל שחור מערבבים יחדיו ומכניסים גם כן למקרר למנוחה של חצי שעה.
לאחר מכן מתחילים לבנות את השווארמה
לוקחים תבנית, שמים שכבת שומן למטה
(כי בסוף שנסיר את התבנית השומן יהיה מלמעלה ויטפטף על הבשר),
מעל השומן שמים פרוסות סינטה ומהדקים עם כפות הידיים, שוב שכבה של בשר, סינטה, שומן וחוזרים על הפעולה עד שנוצרת שווארמה, שמים עוד שומן מלמעלה
(חשוב להקפיד על שכבות דקות).
מכסים ומכניסים את השווארמה למקרר לשעתיים
מחממים את הנינג׳ה מצב מחבת או מצב גריל- 200 מעלות 17 דקות
מכניסים את השווארמה כאשר התבנית הפוכה
(השומן יקבל צריבה ראשון וישמור שהיא לא תתייבש),
אחרי 17 דקות מנתקים את השווארמה מהתבנית , מסירים את התבנית
וסוגרים לעוד 10 דקות כאשר השווארמה חשופה.
עכשיו אפשר להתחיל לגלף כאשר הבשר נופל על הפלאנצה..
ניתן לשים ירקות על שומן הטלה שיצרבו למי שאוהב,
חוזרים על הפעולה עד שמסיימים עם כל הבשר.
מגישים על לאפה, סלט וכל מה שאוהבים …

ללאפות בנינג׳ה:
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים 600 מ״ל מים פושרים
מוסיפים כף וחצי שמריםיבשים ומפעילים את המיקסר מהירות 3 (בינונית).
אחרי 2 דקות מוסיפים 3 כפות סוכר ו-3 כפות שמן זית
מוסיפים פנימה קילו קמח ומפעילים מהירות 3 (בינונית)
ברגע שמתחיל להיווצר בצק מוסיפים כף מלח
נותנים למיקסר ללוש 10 דקות על אותה מהירות עד שנוצר בצק נוח ואחיד
נניח לבצק לתפוח במשך שעה .
לאחר מכן יוצרים כדורים של 150 גרם ומכסים להתפחה נוספת של 10 דקות .
פותחים כל כדור ללאפה דקה בצורה מאורכת שתיכנס לנינג׳ה,
מצב מחבת חום הכי גבוה דקה כל צד
מגישים עם סלט, טחינה, חריף וכל מה שאוהבים

בתאבון
תספרו לי איך יצא

 

#בשיתוף שריג

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת