חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית רביולי צ׳יפס במילוי גבינות עיזים

רביולי צ׳יפס במילוי גבינות עיזים

#בשיתוף משק צוריאל

זה נשמע כמו חלום שמתגשם,

גם הביס הרגיש ככה

פשוט אי אפשר להפסיק לאכול!!!

אז כשהחברים מהמשק ביקשו מתכון ליום הרביולי הבינלאומי,

ישר חשבתי שבא לי רביולי קצת שונה,

אז הכנתי בצק רביולי, מילאתי אותו בגבינת מה-עז, פטה עיזים וגרנה פדנו,

את הצורה עשיתי מעט מאורכת כדי לקבל מעין צ׳יפסים מדליקים כאלו,

בישלתי 2 דקות במים, מרחתי שמן זית ושום

ולתנור לקבלת קריספיות

את כל הטוב הזה הגשתי לצד מתבל סלסה שהכנתי

אז בואו איתי למתכון המלא..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

600 גרם קמח ״00״ לפסטה
6 ביצים
כפית מלח
2 כפות שמן זית
קופסת פטה עיזים מעודנת 16% משק צוריאל
גליל מה-עז 20% משק צוריאל
100 גרם גרנה פדנו מגורד משק צוריאל
חצי כפית פלפל שחור
4 כפות שמן זית
3 שיני שום כתוש
15 גרם חמאת עיזים משק צוריאל
צרור פטרוזיליה קצוצה
לסלסה:
קופסת עגבניות מרוסקות איכותית
חצי צ׳ילי טרי קצוץ
1 בצל סגול קטנטן
3 שיני שום
צרור כוסברה
מיץ מחצי לימון
כפית כמון, כפית סוכר, כפית מלח

אופן ההכנה

על השיש או בקערה שמים 600 גרם קמח פסטה ועושים גומה באמצע.
שוברים פנימה 6 ביצים, שמים כפית מלח ו-2 כפות שמן זית ומערבבים את הביצה, תוך כדי ערבוב מתחילים להכניס פנימה קמח
(ראו בסרטון הספר מדויק).
כשהכל מתחיל להיות פירורי מעט, לוקחים קלף או אפילו עם הידיים ומתחילים לאחד
לשים כרבע שעה (זה ספורט לידיים )
כשמתגבש בצק יפה, יציב ונוח חוצים לשניים,
עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
מערבבים את שלושת סוגי הגבינות עם כפית פלפל שחור ומרסקים בעזרת מזלג לאיחוד
כשהמסה התאחגדה מעבירים לשק זילוף.
בעזרת מכונת בצק פותחים את הבצק עד לדרגה 6-7 וחוצים באמצע,
פורסים על השיש המקומח חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.
מורחים בצד אחד ביצה
בעזרת שק זילוף זולפים גפרורים לאורך כל הבצק, מכסים בעזרת בצק נוסף ובעזרת צ׳ופסטיק מהדקים לאורך כל הבצק.
חותכים באמצעות גלגלת רביולי למלבנים.
בסיר עם מים רותחים שמים כף מלח ומבשלים את הרביולי 2 דקות .
מסננים ומוציאים לתבנית עם נייר אפייה ומסדרים את הרביולי.
בקערה קטנה, שמים 4 כפות שמן זית, כף גרנה פדנו מגורד, ו-3 שיני שום כתוש, מורחים את הרביולי היטב ומכניסים לתנור ל-180 מעלות טורבו
ל-12 דקות עד הזהבה.
את השמן שנשאר בקערה מערבבים עם 15 גרם חמאה מומסת ופטרוזיליה קצוצה, ברגע שהם יצאו מהתנור נותנים מריחה בעודם לוהטים.
לסלסה:
שמים במעבד מזון את מרכיבי הסלסה וטוחנים בכמה פולסים

מגישים באהבה
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת