#בשיתוף משק צוריאל
זה נשמע כמו חלום שמתגשם,
גם הביס הרגיש ככה
פשוט אי אפשר להפסיק לאכול!!!
אז כשהחברים מהמשק ביקשו מתכון ליום הרביולי הבינלאומי,
ישר חשבתי שבא לי רביולי קצת שונה,
אז הכנתי בצק רביולי, מילאתי אותו בגבינת מה-עז, פטה עיזים וגרנה פדנו,
את הצורה עשיתי מעט מאורכת כדי לקבל מעין צ׳יפסים מדליקים כאלו,
בישלתי 2 דקות במים, מרחתי שמן זית ושום
ולתנור לקבלת קריספיות
את כל הטוב הזה הגשתי לצד מתבל סלסה שהכנתי
אז בואו איתי למתכון המלא..