לא תאמינו באיזה קלות ומהירות העמדתי קינוח כל כך פשוט וטעים
של רביולי מטוגן עם ריקוטה ושוקולד
רק תעקבו אחרי ההוראות ויש לכם קינוח חלום
השתמשתי בבצק הפסטה המרודד והמצונן והמעולה של שמרית
זמין במקרר כל הזמן בלי תקלות
רק שולפים מהמקרר ומתחילים לעבוד
#בשיתוף שמרית
בקערה מערבבים את כל מרכיבי המילוי ,
פותחים על השיש את חבילת הבצק הפסטה ,
קורצים עיגולים בעזרת רינג קוטר 9-10
במרכז כל עיגול שמים כף מהמלית,
מורחים בחלבון ביצה את הדפנות,
מקפלים לחצי ירח ומהדקים.
בעזרת מזלג מהדקים היטב ויוצרים את החריצים לטקסטורה
מחממים שמן עמוק לטיגון ומטגנים 2 דקות כל צד.
מוציאים לרשת טיפטוף,
מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם
בתאבון