חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית קציצות של פעם שראיתי אצל תומר תומס חבר שלכם

קציצות של פעם שראיתי אצל תומר תומס חבר שלכם

שבוע שעבר ראיתי אצל תומר תומס קציצות שזרקו אותי אחורה בזמן

הוא תיאר את הקציצות האלו באופן מדוייק,

קציצות כל כך פשוטות וטעימות ומשום מה הן נשכחו,

אז ישר קפצתי למטבח להכין כי זה גירה אותי

וכמו שאתם יודעים אין אוכל שאני מכין ולא מצלם,

תקשיבו זה יצא מושלם טעים ונימוח בטירוף…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

500 גרם בשר טחון
500 גרם עוף טחון
4 פרוסות לחם רטוב וסחוט
2 בצלים קטנים קצוצים או בצל אחד ענק
חבילת כוסברה קצוצה
10 מקלות סלרי בלי העלים
1 כף פפריקה
1 כף מלח שטוחה
כפית פלפל שחור
רבע כוס שמן זית
כוס קמח
2 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום פרוסות
5 עגבניות מגורדות
כפית מלח
רבע כפית פלפל
כפית כורכום
מים לכיסוי סנטימטר מעל הקציצות

אופן ההכנה

בקערה שמים את העוף הטחון, הבשר, הפפריקה, מלח, פלפל, לחם רטוב, כוסברה, בצל ומערבבים היטב לאיחוד.
מקלפים את החוטים מהסלרי וחותכים למקלות.
מבשלים 10 דקות בסיר עם מים רותחים וכפית כורכום ומסננים
יוצרים קציצות אבל יחסית גדולות ומגלגלים היטב.
בסיר סוטאג׳ שמים שמן זית
טובלים כל קציצה בקמח מכל הצדדים (זה יעזור להסמיך את הסיר אחר כך)
ומטגנים את הקציצות שישחימו יפה מכל הצדדים
מוסיפים את שיני השום הפרוס ומטגנים קלות שיוציא ריח, מוסיפים את העגבניות המגורדות, 2 כפוץ רסק עגבניות
מוסיפים כפית מלח, כפית כרכום, ורבע כפית פלפל שחור , מוסיפים את מקלות הסלרי
מוסיפים מים עד כיסוי
מכסים ומבשלים 45 דקות אש קטנה
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת