קציצות דגים לשבת הכי טעימות שתכירו
אז השבת היה בא לנו קציצות דגים החלטתי להכין אותם ברוטב כמו של דג מרוקאי
עשיר במרכיבים שהתחברו לרוטב אחד עשיר בטעמים
תשמרו את המתכון לפעם הבאה שיתחשק לכם קציצות דגים
ואת תודו לי אחר כך
קציצות דגים לשבת הכי טעימות שתכירו
אז השבת היה בא לנו קציצות דגים החלטתי להכין אותם ברוטב כמו של דג מרוקאי
עשיר במרכיבים שהתחברו לרוטב אחד עשיר בטעמים
תשמרו את המתכון לפעם הבאה שיתחשק לכם קציצות דגים
ואת תודו לי אחר כך
לקציצות: |
400 גרם סלמון טחון |
400 גרם דג לבן שאוהבים(אמנון, לברק, נסיכה) |
-חצי בצל |
4 שיני שום |
צרור כוסברה,צרור פטרוזיליה |
רבע פלפל חריף |
גרידת לימון, כפית כמון,כף מלח שטוחה,חצי כפית קימל |
חצי כוס פירורי לחם |
1 ביצה |
לרוטב: |
3 גמבות חתוכות לרצועות |
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות |
1 פלפל חריף שלם |
10 שיני שום פרוס |
חצי כוס שמן זית |
2 כפות פלפל יבש מתוק גרוס |
4 פלפלים יבשים מתוקים שלמים |
4 חתיכות לימון כבוש |
1 לימון פרוס ללא הקליפה |
חבילת כוסברה |
6-7 עגבניות מגי חתוכות לארבע |
כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן |
כף מלח, כפית כמון |
2 כוסות חומוס גרגירים מבושל או קפוא או שימורים |
אופן ההכנה: