חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
קניידלך קובה וירקות מושלם לפסח

קניידלך קובה וירקות מושלם לפסח

אז החלטתי לקחת את הקניידלך צעד אחד קדימה ושדרגתי אותו במילוי בשר עשיר וטעים

ובגלל שאני בוחר בירקות טריים וחומרי גלם טובים אני גם בוחר במים הכי איכותיים

בשיתוף תמי4

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– 2 גזר מגורד
– 2 קישוא מגורד
– 1 בצל מגורד
– 2 תפחי אדמה מגורדים
– 3 גבעולי סלרי ועלים קצוצים
– כף מלח
– כפית כורכום
– חצי כפית פלפל שחור
2 ליטר מים רותחים
לקניידלך:
8 ביצים
2 כפות שמן זית
כפית שטוחה מלח
300 גרם קמח מצה
למילוי הקניידלך
חצי קילו בשר טחון
צרור פטרוזילה קצוצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית בהרט
חצי בצל קצוץ דק

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • בסיר שמים את כל מרכיבי המרק ומרתיכים 20 דקות
  • בקערה טורפים 8 ביצים המלח והשמן ומוסיפים בהדרגה את קמח המצה מכסים ומכניסים למקרר ל10 דקות התערובת תהפוך נוחה
  • מערבבים את כל מרכיבי המילוי בשר ויוצרים כדורים קטנטנים יותר קטנים מכדור פינג פונג
  • לוקחים כדור מהקניידלך שווה בגודל לכדור הבשר יוצרים חור ושמים את הקציצה מרטיבים מעט את הידיים וסוגרים לכדור קובה
  • לי יצאו כ60 כדורים אפשר בהחלט לעשות חצי מהכמות 
  • ברגע שהמרק מבעבע מוסיפים את כדורי הקניידלך ומבשלים 20 דקות נוספות
  • מגישים ובתאבון
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת