אז החלטתי לקחת את הקניידלך צעד אחד קדימה ושדרגתי אותו במילוי בשר עשיר וטעים
ובגלל שאני בוחר בירקות טריים וחומרי גלם טובים אני גם בוחר במים הכי איכותיים
בשיתוף תמי4
אז החלטתי לקחת את הקניידלך צעד אחד קדימה ושדרגתי אותו במילוי בשר עשיר וטעים
ובגלל שאני בוחר בירקות טריים וחומרי גלם טובים אני גם בוחר במים הכי איכותיים
בשיתוף תמי4
– 2 גזר מגורד |
– 2 קישוא מגורד |
– 1 בצל מגורד |
– 2 תפחי אדמה מגורדים |
– 3 גבעולי סלרי ועלים קצוצים |
– כף מלח |
– כפית כורכום |
– חצי כפית פלפל שחור |
2 ליטר מים רותחים |
לקניידלך: |
8 ביצים |
2 כפות שמן זית |
כפית שטוחה מלח |
300 גרם קמח מצה |
למילוי הקניידלך |
חצי קילו בשר טחון |
צרור פטרוזילה קצוצה |
כפית מלח |
חצי כפית פלפל שחור |
חצי כפית בהרט |
חצי בצל קצוץ דק |
אופן ההכנה: