מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית קינוח טפיוקה משפחתי

קינוח טפיוקה משפחתי

פניני טפיוקה בחלב קוקוס
קינוח מדהים ביופיו ועוד יותר בטעם שלו
והכי הכי כיף שהוא בכלל פרווה אז אפשר להגיש אותו אחרי כל ארוחה

הפעם הכנתי אותו כקינוח משפחתי שמגישים למרכז השולחן
מקשטים בפירות טריים ומתענגים על כל ביס

אתם חייבים להכין

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

כלי הגשה עמוק , גדול שקוף
כוס פניני טפיוקה
סיר מלא במים חמים
- פחית או בקבוק אחד של קרם קוקוס (ניתן להחליף במיכל של שמנת מתוקה לרוצים גרסה חלבית יותר)
30 גרם סוכר
חצי שקית פירות יער קפואים
3 כפות מייפל
אננס ומנגו טריים חתוכים

אופן ההכנה

אני מתייחס לפנינים כמו פסטה
כשהסיר על האש והמים מבעבעים שופכים פנימה כוס פניני טפיוקה ,
מנמיכים את האש ומערבבים מידי פעם ,
מבשלים כ-18 דקות עד שהפנינים הופכות שקופות
ֿשימו לב לערבב מלמטה שלא ידבקו לסיר
לאחר מכן מסננים בקערה ושוטפים
שופכים את קרם הקוקוס לסיר עם סוכר וממיסים על הגז
ברגע שרותח מוסיפים את הטפיוקה מערבבים ומבשלים כ-5 דקות ,
מקררים כשעה במקרר.
בזמן הזה טוחנים במעבד מזון את פירות היער והמייפל מעבירים לכלי ההגשה איתו נרצה להגיש את הקינוח ונכניס למקפיא.
כשהמסה התקררה מעט והמקפא קפא
מוזגים את הטפיוקה על המקפא, מקשטים בפירות החתוכים, מכסים ומחזירים למקרר עד להגשה
– אפשר לוותר על המקפא בתחתית
– את הפירות אפשר לחתוך סמוך למועד ההגשה

בתאבון וחג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת