בתקופה זו להיות עם המשפחה ולעשות פעילות עם הילדים זה הדבר הכי חשוב,
אז היום צילמתי עם קים הגדולה שלי מתכון קליל שמתאים להכנה עם ילדים
טעים ומפנק,
קים אוהבת חריפות עדינה
אבל לגמרי אפשר לוותר אם לא אוהבים חריף
#בשיתוף קנור
בתקופה זו להיות עם המשפחה ולעשות פעילות עם הילדים זה הדבר הכי חשוב,
אז היום צילמתי עם קים הגדולה שלי מתכון קליל שמתאים להכנה עם ילדים
טעים ומפנק,
קים אוהבת חריפות עדינה
אבל לגמרי אפשר לוותר אם לא אוהבים חריף
#בשיתוף קנור
600 גרם פילה עוף נקי |
כף גדושה קורנפלור |
2 כפות קמח |
חצי כפית פלפל שחור |
כפית מלח |
3 שיני שום קצוץ |
מעט ג׳ינג׳ר טרי קצוץ |
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ |
5 כפות שמן קנולה |
לרוטב: |
3 כפות רוטב טריאקי ושומשום ״קנור״ |
3 כפות רוטב אסייתי חריף להקפצה ״ קנור״ |
2 כפות סויה |
כף חומץ אורז (לא חובה) |
כף שמן שומשום |
חצי כוס מים |
להגשה: שומשום , בצל ירוק |
חותכים כל פילה עוף לשלוש חתיכות
ומעבירים הכל לקערה.
מוסיפים את הקורנפלור, הקמח, פלפל, מלח, שום וג׳ינג׳ר ומערבבים היטב
במחבת שמים שמן ומטגנים את קוביות פילה העוף משתי הצדדים 2 דקות כל צד ומסירים מהאש.
מטגנים מעט שום קצוץ וגבעולי בצל ירוק קצוצים
מערבבים את מרכיבי הרוטב בכוס ,
יוצקים אל המחבת אש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם
מוסיפים את העוף ונותנים לו להצטמצם יחד עם הרוטב
מוציאים ומגישים עם שומשום ובצל ירוק
אורז חם או כל תוספת שאוהבים
בתאבון