רגע לפני שבת קבלו מתכון קל קל קל לקוביות אונטריב עם כרפס, תפוחי אדמה וזעפרן שאתם חייבים להכין או שתשלחו לחמותכם שתכין לכם
בסיר שמיועד גם לבישול וגם לתנור שמים 2 כפות שמן זית,
צורבים את הבשר היטב מכל הצדדים עם מעט מלח גס ופלפל גרוס,
מוסיפים את תפוחי האדמה וראשי הסלרי,
מוסיפים שום, מוסיפים סלרי ולימון כבוש,
מוסיפים את הזעפרן ועוד מלח ופלפל.
אחרי כמה דקות שהשום קצת מוציא טעמים מכסים במים עד גובה התבשיל ושמים צרור כוסברה.
מכסים ומבשלים שעה ורבע.
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי
כמובן תוודאו שעדיין יש נוזל אם לא תוסיפו עוד כוס
מגישים ובתאבון