חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית קבב דג סלמון ופולים,מוגש במעטפת של עלי מנגולד ופילה סלמון צרוב מעל

קבב דג סלמון ופולים,מוגש במעטפת של עלי מנגולד ופילה סלמון צרוב מעל

קבלו מנה לפנתיאון שיכולה לשבור לכם את שגרת הדגיםהרגילים חגיגית במיוחד לחגים ומועדים.

לפני שאני מציג אותה

אתם מכירים מישהו שלא אוהב סלמון?

סלמון טרי נורווגי זה דג מחבר, דג שאין לו ימין ושמאל זה דג שאם היה רץ לכנסת היה מקבל 100 אחוז קולות בקלפי.

אז היום אני מראה לכם איך להכין קבב דג סלמון ברוטב עמוק עם פולים 

ובהגשה אנחנו מכסים אותו בעלי מנגולד חלוט

 שמעליו יונח חתיכה של פילה סלמון ולמעשה כל צלחת שתוגש לשולחן החג, 

האורח לא ידע למה לצפות הוא יתחיל בלאכול את הפילה הצרוב

 ולאחר מכן יגלה מה יש למטה 

זו מנה שבהחלט יכולה להפתיע 

בתאבון

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חצי נתח (בערך קילו)פילה סלמון טרי קצוץ על הסכין
חצי הנתח השני חתוך עם הקליפה לפילטים לפי מספר הסועדים
1 בצל קצוץ דק
צרור פטרוזיליה,שמיר,כוסברה קצוצים דק
שן שום אחת קצוצה
מלח,פלפל,כמון, פפריקה,קימל שאטה גרוס
חצי כוס שמן זית
7 שיני שום פרוס
3-4 פלפל שושקה שרוף נקי מקליפה וחתוך
פלפל חריף אחד שרוף נקי מקליפה וחתוך
כף אריסה מתוקה
חצי קילו פול ירוק טרי
צרור כוסברה
חבילת עלי מנגולד

אופן ההכנה

אופן ההכנה
בקערה שמים את הסלמון הקצוץ, שמיר פטרוזיליה וכוסברה קצוצים, מוסיפים את הבצל הקצוץ ושן שום אחת קצוצה , מתבלים בכף מלח כפית פלפל שחור, וכפית כמון ומערבבים היטב.
יוצרים קבבים עגולים ומעט שטוחים.
צורבים על מחבת פסים עם מעט שמן זית דקה כל צד לא צריך יותר.
מוציאים לצלחת.
בסיר סוטאג רחב שמים רבע כוס שמן זית
מטגנים 7 שיני שום פרוס.
מוסיפים פנימה 3 פלפל שושקה ששרפנו או צרבנו בתנור, נקיים מקליפה וחתוכים לרצועות
מוסיפים פנימה פלפל חריף אחד נקי מקליפה
מטגנים מספר דקות.
מוסיפים כף אריסה מתוקה, כף פפריקה, כפית כמון, חצי כפית קימל טחון ,כף מלח וכפית שאטה גרוס.
מוסיפים פנימה חצי קילו פולים ירוקים
מערבבים ומוסיפים 2-3 כוסות מים.
מוסיפים חצי חבילת כוסברה קצוצה.
מכסים ומבשלים כשעה ורבע עד שהפולים מתרככים והרוטב הופך סמיך.
מוסיפים פנימה את קבב הדגים ל10 דקות לא יותר
ומכבים את האש
לוקחים את חתיכות הסלמון עם הקליפה ממליחים ומפלפלים היטב.
צורבים על מחבת עם שמן זית קודם את הצד עם העור לכ7 דקות וכשהחום מתחיל לטפס בצדדים(מתחיל להיצבע בצבע לבן) הופכים וצולים עוד כ 3-4 דקות תלוי בעובי הנתח.
את עלי המנגולד חוצים לחצי.
בסיר עם מים רותחים ומעט מלח חולטים אותם לדקה וחצי ומוציאים
בהגשה שמים כף עם קציצה פולים ורוטב במרכז הצלחת
מכסים בעלי מנגולד סוחטים טיפונת לימון על העלה.
מגישים חתיכת פילה סלמון צרוב מעליו
הערה: למי שרגיש לפול שיחליף בגרגירי חומוס זה יצא גם טעים ומיוחד
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת