חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית צ׳יפס כמו של הבורגר ראנץ

צ׳יפס כמו של הבורגר ראנץ

חשבתי על זה טוב טוב והגעתי למסקנה שאין ילד בעולם שלא אוהב צ׳יפס אם אתם מכירים כזה תכתבו לי בתגובות, אז כל יום אחרי שנגמר הזום של הילדים אני מרגיש צורך לפרוק וגם לצ׳פר אותם שצלחו את הסבל הזה שנקרא זום, ראיתי את קים רצה במקום בממד בשיעור ספורט שהיה לה בזום כן כן שמעתם נכון רצה במקום אז החלטתי להכין להם ציפס זיג זג אמיתי 2 טיגונים פריך בחוץ ופירה בפנים נדיר נדיייייר

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– 5-6 תפוחי אדמה אדומים לטיגון(דוד משה)
– שמן קנולה לטיגון
– מלח
– קטשופ
– קרח

אופן ההכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה🥔
  • חותכים לציפסים עבים בעזרת חותכן זיגזג שאפשר להשיג בכל סטוק
  • שמים את הציפסים במי קרח ל50 דקות
  • מייבשים במגבת
  • מחממים שמן ל150 מעלות נעזרים במדחום למי שאין שפשוט ישים את השמן על אש גבוהה לכמה דקות ברגע שמתחמם להעביר לאש נמוכה הטיגון הראשוני חייב להיות איטי יותר שירכך את תפוחי האדמה וישאיר אותם בצבע לבן
  • מוציאים מהשמן לרשת סינון ונותנים לציפס להתקרר
  • ברגע שרוצים לאכול מחממים שמן 170-180 מעלות ונותנים מכת פתע טראאאח מפילים לשמן הלוהט עד שהופך קריספי 
  • מוציאים לרשת סינון ושמים מלח מגישים עם קטשופ ובתאבון
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת