חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית צלעות טלה מטפטפות על תפוחי אדמה ברוטב ברביקיו מטורף

צלעות טלה מטפטפות על תפוחי אדמה ברוטב ברביקיו מטורף

קבלו מתכון מושלם,

בלי מאמץ בכלל ,

מרשים וטעים

ומארבעה מרכיבים בלבד(!)

האמריקאים משתמשים בטכניקת הבישול הזו,

ולמעשה המילה ״ברביקיו״ נולדה משיטת הפעולה הזו,

לוקחים נתח, מורחים אותו בברביקיו כל הזמן שהוא על האש – עוד שכבה ועוד שכבה

ונוצרת מעטפת גלייז טעימה, עשירה ומתקתקה .

אני עשיתי אינטרפטציה לשיטה המקורית והתאמתי אותה לתנור,

כאשר במהלך הצלייה של הטלה הוא מטפטף על תפוחי האדמה,

וכך נוצרים גם תפוחי אדמה עשירים וטעימים שמקבלים את טעמו של הטלה

ולא פחות טעימים ממנו

יאללה למתכון…

#בשיתוף קנור

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

1 כתר טלה נקי
1 בקבוק רוטב ברביקיו קנור
מלח גס
פלפל שחור גרוס
תפוחי אדמה קטנים (למיקרוגל)
שמן זית

אופן ההכנה

חותכים את תפוחי האדמה לרבעים (פוטטו)
במחבת מחממים 3 כפות שמן זית
ומטגנים את תפוחי האדמה כ-6-7 דקות שיקבלו מעט צבע ויתרככו.
את כתר הטלה טיבלתי במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס ומרחתי שכבה נדיבה של ברביקיו.
בתבנית קריספר הנחתי בתחתית נייר אפייה ועליו את תפוחי האדמה,
מרחתי גם את תפוחי האדמה במעט ברביקיו
הנחתי את רשת הקריספר על תפוחי האדמה,
ובתוכו הנחתי את כתר הטלה
מי שיש לו מדחום זה הזמן להכניס למרכז הבשר של הטלה ולשים 53-56 מעלות
לחמם תנור ל-200 מעלות טורבו
להכניס את הטלה לתנור עד שמגיע לטמפרטורה הרצוייה
למי שאין מדחום זה לקח כ- 18 דקות .
במהלך הצלייה פתחתי פעמיים את התנור ומרחתי שכבה נוספת של ברביקיו.

הערות:
למי שאין קריספר יכול לשים את הצלעות על רשת התנור ומתחת תבנית עם תפוחי האדמה

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת