קבלו מתכון מושלם,
בלי מאמץ בכלל ,
מרשים וטעים
ומארבעה מרכיבים בלבד(!)
האמריקאים משתמשים בטכניקת הבישול הזו,
ולמעשה המילה ״ברביקיו״ נולדה משיטת הפעולה הזו,
לוקחים נתח, מורחים אותו בברביקיו כל הזמן שהוא על האש – עוד שכבה ועוד שכבה
ונוצרת מעטפת גלייז טעימה, עשירה ומתקתקה .
אני עשיתי אינטרפטציה לשיטה המקורית והתאמתי אותה לתנור,
כאשר במהלך הצלייה של הטלה הוא מטפטף על תפוחי האדמה,
וכך נוצרים גם תפוחי אדמה עשירים וטעימים שמקבלים את טעמו של הטלה
ולא פחות טעימים ממנו
יאללה למתכון…
#בשיתוף קנור