מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית צלי בשר וכרפס חגיגי ומיוחד שאתם חייבים להכי

צלי בשר וכרפס חגיגי ומיוחד שאתם חייבים להכין

עצרו הכל אבל הכל
זה הבשר הכי טעים שיצא לי אי פעם ואתם חייבים להכין את זה לחג
סיר של פרוסות צלי כתף מספר 5 עם פרוסות ראשי סלרי
שבזמן הביס לא יודעים מי יותר טעים הבשר או הכרפס

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 קילו צלי כתף מספר 5(אפשר עד 2 קילו)
חוט קשירה
1 בצל חתוך לרצועות
5 עלי דפנה
6-7 פלפל אנגלי
כף ראס אל חנות
2 כפות שמן זית
3 ראשי סלרי פרוסים
כף סילאן
לרוטב:
כף גדושה תערובת פילדלפיה
כפית פלפל שחור
כף מלח
כפית ראס אל חנות
צרור כוסברה
שמן זית

אופן ההכנה

קושרים את הבשר בליפופים עם רווח של סניטימטר
(לא צריך להיות פרופסורים גדולים זה פשוט שומר לו על צורה ועוזר לסמן את החיתוך אחר-כך, למי שאין חוט שלא יקשור זה עדיין יצא מושלם).
בתבנית שמים בצל אחד פרוס,
מפזרים מעל הבצל את הפלפל האנגלי, עלי הדפנה והתבלין ראס אל חנות
שמים 2 כפות שמן זית,
מניחים את הבשר שקשרנו ומכסים בנייר אפייה ונייר כסף.
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך שעתיים
(אם הנתח גדול יותר נגיד 2 קילו תנו עוד חצי שעה).
לאחר מכן מוציאים מהתנור ומכניסים את הבשר למקפיא ל- 30 דקות
זה יקל על החיתוך אפשר גם כל הלילה במקרר.
מסירים את החוט וחותכים את הבשר דק ככל שאפשר,
את ראשי הסלרי הפרוסים מסדרים בתבנית עם קצת מלח, פלפל, שמן זית ומריחת סילאן ל-180 מעלות 15 דקות בתנור.
במחבת שמים 3 כפות שמן זית,
מטגנים 2 בצלים קצוצים,
מוסיפים את הפילדלפיה, המלח והפלפל וממשיכים לערבב
מוזגים פנימה את הציר שנוצר בתבנית ועוד כוס וחצי מים ומבשלים 10 דקות.
מניחים את הבשר בצורה מעגלית שתי וערב עם הסלרי (פרוסת בשר פרוסת סלרי)
ובאמצע שמים כוסברה
מוזגים את הרוטב
שימו לב הנוזל אמור רק לכסות את הבשר ולא יותר מזה.
מבשלים שעה נוספת עד שרך כמו חמאה
מגישים עם אורז

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת