חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פרגיות עם פריקה, גזר, בצל וצימוקים אוזבקים

פרגיות עם פריקה, גזר, בצל וצימוקים אוזבקים

פריקה ופרגיות עם גזר וצימוקים שמכינים בתבנית,
הכל בתבנית אחת הכי קליל הכי טעים
ולמי לא קרה שהכין מתכון טעים בתבנית ובתחתית היו שאריות אוכל דבוקות (וטעימותֿ) אבל עדיין שמעצבנות לניקוי, אז מהיום אל חשש יש את פיניש אולטימייט פלוס- הקפסולה הכי טובה שפיניש יצרה, היא עשוייה כך שהקפסולה כל פעם מפעילה שלב אחר בזמן ההדחה ויודעת להמיס את השומנים שמצטברים בתבנית, והתוצאה פשוט מושלמת , תראו את הסרטון ותבינו

#בשיתוף ווניש

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

8 חתיכות של פרגית נקייה ומגולגלת
2 בצלים לבנים חתוכים לקוביות
2 גזרים גדולים מגורדים
2 כפות סילאן
כפית מלח גס
חצי כפית פלפל גרוס
חצי קילו פריקה (סוגת) - 2 כוסות
3 כוסות מים רותחים
4 כפות שמן זית
חופן צימוקים אוזבקים
כפית מלח
רבע כפית קינמון
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום

אופן ההכנה

במחבת שמים שמן זית ומטגנים את הבצל כמה דקות,
מוסיפים את הגזר המגורד וממשיכים לטגן,
מוסיפים את הפרגיות מתבלים במלח ופלפל וזולפים סילאן
שמים מכסה ומחכים שהפרגית תשנה צבעה ללבן
מוציאים את הפרגית ומוסיפים פנימה את התבלינים, הצימוקים ואת הפריקה,
מערבבים קלות ומסירים מהאש
מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס ומסדרים מעל את הפרגיות,
מוסיפים מים רותחים לתבנית
מכסים ברדיד אלומיניום
מכניסים לתנור 180 מעלות טורבו לשעה

מגישים באהבה,
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת