מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פסטה/אטריות ״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס ברוטב חמאה לימוני

פסטה/אטריות ״שערות מלאכים״ עם סלמון ואספרגוס ברוטב חמאה לימוני

אטריות או בשמו ״שערות מלאכים״

בטוח נתקלתם מתישהו במאכל הכל כך טעים הזה בגרסה הפשוטה,

אני החלטתי לשדרג אותו לארוחה שלמה עם סלמון ואספרגוס וזה יצא כל כך טעים שאתם חייבים להכין..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת אטריות קלאסיות ״אסם״
300 גרם סלמון חתוך לקוביות ללא עור
כף תבלין לדג צלוי או טוסקנה או פילדלפיה
חצי כפית מלח לדג
4 שיני שום קצוצות דק
3 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
4 אספרגוסים קלופים בקצה ותוכים לחתיכות גדולות
חצי כוס יין לבן
מיץ מלימון אחד סחוט
גרידת לימון
50 גרם פרמזן מגורדת
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
כפית שאטה גרוס
כפית מלח לרוטב
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

מבשלים את האטריות במים רותחים עם מעט מלח 5 דקות (בהוראות רשום 7 דקות אבל זה יעבור לרוטב ושם ימשיך להתבשל אז 5 דקות יספיקו).
מסננים את האטריות
בקערה שמים את הסלמון עם תבלין הדג, המלח וקצת שמן זית
צורבים את קוביות הדג כ-2 דקות מכל צד ומסירים מהאש.
לוקחים מחבת רחבה או מחבת פאייה שמים חצי מכמות החמאה ו-2 כפות שמן זית
מטגנים את האספרגוסים כ-4 דקות (אש לא גבוהה מאוד),
מוסיפים את השום הקצוץ ממשיכים לערבב ונזהרים שהשום לא ישרף.
מוסיפים את היין הלבן ונותנים לאלכוהול להתאדות ולהצטמצם,
מוסיפים את השאטה, המלח והפלפל
מוסיפים את הלימון הסחוט, את גרידת הלימון, הפטרוזיליה ונותנים לרוטב להצטמצם מעט..
עכשיו מנמיכים את האש ומוסיפים חמאה
נותנים לה להתאחד עם הרוטב ואז מוסיפים את הפרמז׳ן ואת האטריות
מערבבים קלות ומוסיפים את קוביות הסלמון שיתחמם עם הרוטב
מגישים חם

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת