אשתי מראה לכם כמה זה פשוט
לקחת פיקניה (שפיץ צ׳ך) ולהכין בלי מאמץ
בזכות הגריל החיצוני של הנינג׳ה
הוא גריל חיצוני עוצמתי, גדול במיוחד אבל הבונוס הוא גם מעשנה,
אפשר לעשן בשר דגים עוף ירקות בפשטות וביעילות.
המוצר הוא מוצר מקורי של שארק נינג׳ה מותאם לישראל ובלעדי לשריג היבואן הרשמי
מגיע עם כיסוי כלול לאחסון חיצוני כל השנה
עשוי מחומרים איכותיים שמתאימים לחוץ
4 תוכניות בישול חכמות עישון ,גריל, טיגון באויר, וצלייה
תצוגה מלאה בעברית וחוברת הוראות ומתכונים מפורטת
בנוסף הטבה יחודית על סטנד בהרכבה פשוטה לרוכשים מהיבואן הרשמי בלבד
#בשיתוף שריג
במכתש ועלי נשים את התבלינים ושמן הזית ונכתוש היטב,
ניקח נייר סופג ונספוג את כל הפיקניה מכל צדדיה
נמרח את התיבול שכתשנו היטב על הפיקניה
מחממים את כירת הצריבה בגריל וצורבים את הנתח מכל צדדיו כ5-6 דקות סה״כ
נחמם את הגריל ל-350 מעלות ונעביר את הנתח לגריל
נכסה ל- 10 דקות ולאחר מכן נהפוך לצד השני ונכסה שוב.
לי לקח 33 דקות לצריבה של הנתח כאשר כל כמה דקות שיניתי כיוון
כמובן אני ממליץ להצטייד במדחום בשר ולכוון ל-53-54 מעלות לקבלת תוצאה שבחלק העבה יהיה מידיום ובחלק הדק עשוי מעט יותר.
לאחר מכן מסירים מהאש ונותנים לנתח לנוח כ-10 דקות
פורסים לפרוסות דקות
מגישים עם ירקות צלויים
בתאבון