פאייה פרגיות מושלמת וטעימה בטירוף
הפעם עם ציר עוף קליל ומהיר..
למי לא קרה שבא לו להכין איזו פאייה או ריזוטו מהיר
ואז נזכר שצריך ציר עוף..
בשלב הזה יכולים לקרות שלושה דברים זה מאוד תלוי בסוג הבן אדם ובזמן שיש לו:
- נלחצים ומוותרים
- מתעצלים ואז פשוט משתמשים במים
- מכינים ציר מושקע בלי להתעצל
אז נכון אני בדרך כלל נכלל בסוג מספר 3 של בני האדם
אבל הפעם השתמשתי בציר של קנור (ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל)
שמאפשר להכין ציר בקלות ולצאת לדרך..
אין לי דרך אמיתית להמחיש לכם כמה הביס של הפאייה פרגיות הזו חלומי,
הדרך היחידה שלכם לגלות זה אם תכינו בעצמכם
אז תעשו לעצמכם טובה,
תחליטו איזה סוג בן אדם אתם היום
ורוצו להכין…