חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית עוף עם בטטה קסבייה ושומר בשיטת 2…3 שאאאגר

עוף עם בטטה קסבייה ושומר בשיטת 2…3 שאאאגר

מתכון לעוף עם בטטה קסבייה (ארטישוק ירושלמי) ושומר הכי קל להכנה בשיטת 2…3 … שאגגגגגר

הכל בסיר אחד , בלי הרבה כלים ובלאגן

באמת שכל אחד יכול להכין והטעם חלום…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו ארטישוק ירושלמי (קסבייה)
4-5 יחידות שומר עדיף קטנים
7-8 יחידות שוקיים וירכיים עוף
כפית כורכום
כף שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
כפית גרגירי חרדל
כפית שאטה גרוס מתוקאו חריף מה שאתם אוהבים
3 כפות שמן זית
לימון פרוס אחד עם הקליפה
2 בצלים פרוסים
4-5 שיני שום
כוס וחצי מים

אופן ההכנה

מקלפים את הארטישוק ירושלמי ומורידים את הקצוות של השומר
שמים את הירקות ועוף בקערה
מוסיפים את הכרכום, המלח, השאטה, גרגירי החרדל, פלפל שחור, שמן זית ואת פלחי הלימון מערבבים היטב
בסיר סוטאג׳ שמים בתחתית את הבצל והשום
מוסיפים מעל את העוף והירקות ומרווחים,
מוסיפים לקערה עם ׳הסחלה׳ של התבלינים כוס וחצי מים ומוסיפים לסיר.
מכסים ומבשלים על הגז כשעה וחצי אם חסר מים אפשר להוסיף
לבסוף מחממים תנור ל- 200 מעלות ומכניסים להשחמה של 15-20 דקות
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת