חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית עוף בלימון ותפוחי אדמה

עוף בלימון ותפוחי אדמה

מתכון לעוף רח ונימוח קל להכנה מה שנקרא שגר ושכח

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– 4-5 כרעיים חתוכים לחצי
– 3 בצלים פרוסים
– 4 שיני שום פרוסות
– רבע כוס שמן זית
– 3 תפוחי אדמה פרוסים עבה
– – 1 לימון גדול קלוף ללא הלבן ופרוס
– כף גדושה חרדל גרגירים
– כף מלח
– כפית כורכום
– חצי כפית פלפל שחור
– 2 כפות שמן זית
– 2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • בסיר סוטאג׳ רחב שמים בצל ושמן זית , מפזרים את השום, מסדרים את העופות, מכניסים בין העופות תפוחי אדמה ואת הלימון
  • לוקחים צנצנת ושמים את התבלינים החרדל ומעט שמן זית  ו 2 כפות מים סוגרים ומשקשקים 
  • מפזרים מעל העוף
  • מוסיפים 2 כוסות מים רותחים
  • מבשלים שעה ורבע עם מכסה סגור 
  • מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות להשחמה 30 דקות
  • בתאבון
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת