תמונה ראשית עוף בלימון ותפוחי אדמה

עוף בלימון ותפוחי אדמה

מתכון לעוף רח ונימוח קל להכנה מה שנקרא שגר ושכח

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– 4-5 כרעיים חתוכים לחצי
– 3 בצלים פרוסים
– 4 שיני שום פרוסות
– רבע כוס שמן זית
– 3 תפוחי אדמה פרוסים עבה
– – 1 לימון גדול קלוף ללא הלבן ופרוס
– כף גדושה חרדל גרגירים
– כף מלח
– כפית כורכום
– חצי כפית פלפל שחור
– 2 כפות שמן זית
– 2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • בסיר סוטאג׳ רחב שמים בצל ושמן זית , מפזרים את השום, מסדרים את העופות, מכניסים בין העופות תפוחי אדמה ואת הלימון
  • לוקחים צנצנת ושמים את התבלינים החרדל ומעט שמן זית  ו 2 כפות מים סוגרים ומשקשקים 
  • מפזרים מעל העוף
  • מוסיפים 2 כוסות מים רותחים
  • מבשלים שעה ורבע עם מכסה סגור 
  • מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות להשחמה 30 דקות
  • בתאבון
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת