#בשיתוף שמרית
אחד המאפים הכי טעימים בכל ביקור שלנו ביוון הוא הספנקופיטה,
למעשה זה מאפה הכי פשוט שיש להכנה,
אבל עם תמורה גדולה..
ביום שצילמתי את המנה אני ואשתי לא הצלחנו לעצור ולפסיק ליישר את השבלול הטעים הזה
הסוד במאפה הוא להשתמש בגבינת פטה עיזים איכותית,
בהרבה תרד
ולא לוותר על השמיר (!) גם אם לא אוהבים.
לבצק גם יש משמעות גדולה,
השתמשתי בבצק פילו של שמרית מצונן ומוכן לעבודה
שניתן להשיג בכל סופר , במקררים ליד החמאה והשמנות (לא במקפיאים!!)
הפילו הזה נהדר ואף פעם לא איכזב אותי,
אז יאללה בואו נעבור למתכון…