בנינו עכשיו,
הסופגניה הכי טעימה בעולם היא הספינג׳ המרוקאי ,
אין על זה עוררין!
זה פשוט טעים
הוא ענני, קריספי, מתקתק וכייפי ,
והכי חשוב קל מאוד להכנה
אני השתמשתי בשמרים הטריים של שמרית, הם סלחניים מתפיחים כל בצק בקלות ומשאירים ריח של מאפיה בבית,
השתמשתי גם בנטורינה שגורמת לבצק להיות גמיש ונוח לעבודה.
#בשיתוף שמרית
בקערת המיקסר שמים את הקמח, הסוכר, השמרים, הערק והנטורינה
מפעילים את המיקסר מהירות 3 וזולפים מים בהדרגה עד שמתחיל להיווצר בצק ואז מוסיפים את המלח .
הבצק יוצא מימי ודביק לא להיבהל!
ככה הבצק של הספינג׳ ..
לשים כ 8 דקות,
מעבירים לקערה להתפחה, מכסים במגבת ומתפיחים 30 דקות
מפילים את הבצק (מורידים לו את האויר) ומתפיחים 20 דקות נוספות
מחממים מחבת עם שמן עמוק ועובדים על אש בינונית
למי שיש מדחום 170 מעלות.
משמנים את הידיים, לוקחים חתיכה תוך כדי צביטה ויוצרים חור באמצע, מכניסים לטיגון בשמן
אחרי דקה הופכים
ומוציאים כאשר הספינג׳ נצבע בצבע יפה וזהוב.
מוציאים לרשת טפטוף,
טובלים את הספינג׳ בסוכר לבן/ דבש ומגישים
בתאבון