חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית ספגטי עם קציצות מושחלות

ספגטי עם קציצות מושחלות

סיר מטורף של קציצות מושחלות בתוך ספגטי

ארוחת צהרים שכולם אוהבים

הילדים טרפו ונהנו מצורת ההגשה

מה שגרם להם לאכול הכל ולא לוותר על הקציצה

מידע

דירוג מתכון

5.0/5

שתפו

500 גרם בשר טחון
1 גזר מגורד
1 קישוא מגורד
1 בצל מגורד
צרור עלי סלרי קצוץ
צנצנת רוטב לפסטה
חבילת ספגטי עם חור (מס 8)
2 כפות שמן זית
כףפלח, חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

בקערה שמים את הבשר הטחון והירקות המגורדים,

את הסלרי הקצוץ מלח ופלפל מערבבים הכל היטב עד לאיחוד ויוצרים כדורים.

מועכים לצורת אליפסה משחילים כל 5 ספגטים בקציצה ממש כמו שיפוד קבב.

במחבת גדולה או סיר סוטאג׳ שמים 2 כפות שמן זית וצורבים את הקציצה חצי דקה כל צד

(מי שאין לו סיר עם שטח פנים כה גדול מראש שישבור את הספגטי לחצי ואז יעשה את אותה פעולה בחצאים עם קציצות קטנות יותר) .

מחזירים את כל הספגטים עם הקציצות לסיר שופכים צנצנת רוטב פסטה שאוהבים ו-2 כוסות של מים חמים.

מכסים ומבשלים 20 דקות אש בינונית – לא לדאוג הספגטי מתבשל בתוך המים

ויש לכם סיר מהחלומות

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת