כולם מכירים ספגטי נקניקיות מושחלות אבל ראיתם אותו בגרסא שהנקניקיות שולטות על הספגטי?
זה מתכון שהילדים מבקשים שוב ושוב
וכמו שאתם יודעים אני שכחתי איך מבשלים בלי לצלם
אז צילמתי לכם אולי זה יפגוש מישהו שלא הכיר מי יודע…
כולם מכירים ספגטי נקניקיות מושחלות אבל ראיתם אותו בגרסא שהנקניקיות שולטות על הספגטי?
זה מתכון שהילדים מבקשים שוב ושוב
וכמו שאתם יודעים אני שכחתי איך מבשלים בלי לצלם
אז צילמתי לכם אולי זה יפגוש מישהו שלא הכיר מי יודע…
2 חבילות נקניקיות |
חצי חבילה ספגטי עם חור |
2 קופסאות קטנות רסק |
כף מלח |
כפית אורגנו |
כפית סוכר |
כוס מים |
3 כפות שמן זית |
3 שיני שום כתושות |
חותכים את הנקניקיות ל-3 או 4
משחילים כל שלוש יחידות ספגטי ל-4 יחידות נקניקיות
(מי שאוהב יחס ספגטי גבוה יותר שישים 5-6 ספגטי)
מרתיחים סיר גדול עם מים ומוסיפים כף מלח
מבשלים את הספגטי המושחל כ-8-9 דקות עד שמוכן ומסננים.
לרוטב:
לוקחים סיר עם מעט שמן זית ומטגנים קלות שום קצוץ עד שנוצר ריח של שום נעים נזהרים לא לשרוף את השום
מוסיפים את הרסק והתבלינים ומערבבים,
מוסיפים כוס מי פסטה או מים רותחים ונותנים לרוטב להצטמצם מעט
מוסיפים את הפסטה והנקניקיות מערבבים שכל הרוטב יתפס על הספגטי
מגישים באהבה
ֿ
בתאבון