כשרואים את השלט טאבון ברחוב כל מה שעובר בראש זה הסמבוסק פיצה המפורסם אז אמרתי אם יש לנו בבית כבר טאבון מקצועי למה שלא נכין בעצמנו
השתמשתי בטאבון החיצוני של הנינג׳ה ה oo103 , הטאבון הזה הוא המכשיר הכי מדהים שהיה לי.
השתמשתי פעם אחת במצב פיצה 370 מעלות 2:30 דקות ופעם אחת 5 דקות 300 מעלות.
ב-2 המקרים יצא סמבוסק מדהים, בעיניי של ה2:30 דקות יותר טעים אני תמיד טוען שסמבוסק טוב הוא זה שמקבל מכת חום זריזה הוא נהיה פריך מבחוץ ורך מבפנים ואפילו טיפונת השומשומים נשרפים וזה מוסיף טעם.
בשיתוף שריג
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים, הסוכר ואבקת הסודה
מפעילים מהירות 3 ומוסיפים בהדרגה את המים,
ברגע שנוצר בצק מוסיפים את המלח ולשים כ-10 דקות
הבצק יוצא מעט קשה אך נוח מבצקים אחרים
מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים 40 דקות להכפלת הנפח
מוציאים את הבצק ויוצרים כדורים.
לסמבוסק פיצה יוצרים כדורים יחסית גדולים כגודל קלמנטינה יצאו 8 כדורים
ולסמבוסק פטריות יוצרים 14 כדורים כגודל כדור פינג פונג כל 2 כדורים ישמשו לסמבוסק אחד.
מכסים את הכדורים ומתפיחים כ-20 דקות נוספות
מערבבים בקערה את מרכיבי רוטב הפיצה
לסמבוסק לפיצה:
פותחים את הכדור הגדול עם טיפונת קמח על השיש לא הרבה,
ופותחים דק
שמים במרכז טיפונת מרוטב הפיצה והרבה גבינה צהובה מקפלים כל דופן לכיוון המרכז ליצירת משולש,
מורחים את המשולש בביצה והופכים בזהירות על שומשום
מתפיחים את המשולשים מכוסים במגבת עוד 10 דק.
למשולשת פטריות:
פותחים 2 כדורי בצק, שמים כמות פטריות יפה במרכז הכדור, מעט מלח, ו-2 חתיכות גבינה מותכת, מורחים את השוליים בביצה וסוגרים עם עיגול נוסף, מהדקים מעט ועם קערה עגולה חותכים את הדפנות, מורחים ומצפים בשומשום.
מחממים את הטאבון מצב פיצה 370 מעלות 2:30 דקות
מכניסים 4 יחידות לטאבון כאשר הוא חם,
לוחצים התחלה השעון יתחיל לזוז וכשיסתיימו ה-2:30 דקות תקבלו את ביס החלומות בהתחייבות
כמובן שאפשר ורצוי להגיש עם ביצה קשה, ירקות שאוהבים וכל מה שמתחשק לכם ליד
בתאבון