מתכון חגיגי במיוחד לערב החג
של צלעות טלה ותפוחי אדמה
בחרו את הסיר הכי יפה שיש לכם ותנו כבוד למנה המיוחדת הזו..
מתכון חגיגי במיוחד לערב החג
של צלעות טלה ותפוחי אדמה
בחרו את הסיר הכי יפה שיש לכם ותנו כבוד למנה המיוחדת הזו..
לוקחים צלעות טלה ממליחים ומפלפלים
במחבת נשים מעט שמן זית ונצרוב את הצלעות חצי דקה מכל צד ֿונוציא .
לאותה המחבת נוסיף קצת שמן לונטגן 2 בצלים קצוצים,
נוסיף גם כרישה קצוצה ונטגן היטב.
ניקח 7 תפוחי אדמה ונפרוס יחסית עבה .
נוסיף מלח ופלפל וחצי מכמות הבצל מטוגן,
נערבב עם תפוחי האדמה את חצי מכמות הבצל הנותרים
מעליו נסדר את תפוחי האדמה והצלעות בצורת שתי וערב
ניצוק לסיר ציר ירקות עד לכיסוי שהכנו מגזר סלרי בצל ועלי דפנה (לשים בסיר עם ליטר מים ולבשל 40 דק)
ונבשל כשעה ורבע אש בינונית ועוד רבע שעה בתנור להשחמה 180 מעלות
בתאבון