מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית סופריטו קציצות בקר ופרגית

סופריטו קציצות בקר ופרגית

הסרטון הארוך הקודם הוכרז כהצלחה פנומנלית
אז לא השארתם לי ברירה לייצר את פרק 2 בסדרה,
אני כבר אומר, אל תתרגלו זה יהיה רק מידי פעם…
אז היום הכנתי לכם סופריטו קציצות בקר ופרגית
יצא מפחיד!!!
נשבע לכם יצאה הקציצה הכי טעימה מאז שאני זוכר את עצמי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לקציצות:
400 גרם פרגיות קצוצות על הסכין
500 גרם בשר בקר טחון
1 ביצה
3-4 פרוסות לחם רטוב וסחוט
חצי בצל סגול קצוץ
חצי בצל לבן קצוץ
צרור פטרוזיליה
כף שטוחה מלח
כפית ראס אל חנות
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
פירורי לחם לטיגון הקציצות
שמן עמוק לטיגון
5-6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 בצלים לבנים פרוסים
2 בצלים סגולים פרוסים
כף מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף סילאן

אופן ההכנה

בקערה שמים את מרכיבי הקציצות ומערבבים,
יוצרים קציצות לא קטנות מידי ,בערך בגודל של כדור פינג פונג
מצפים בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן עמוק.
מטגנים את תפוחי האדמה עד להזהבה
בסיר סוטאג׳ רחב שמים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שמשחים ממש נהיה ריבתי
זה יתרום לצבע הסיר התוצאה הסופית
מוסיפים את תפוחי האדמה, התבלינים והסילאן ומערבבים בזהירות כדי להתמיע את הטעמים בתפוחי אדמה
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומחכים שיבעבע
מוסיפים את הקציצות ומנמיכים את האש
מכסים במכסה לכשעתיים בישול
מגישים עם אורז

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת