כדי שכולם ירגישו חלק מהעל האש
קבלו פתרון מושלם לשיפודי סוכריות לחמה בעג׳ין צמחוניות
אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא
השתמשתי בבשר הטחון הצמחוני של טבעול מסדרת סנסשיונל
וזה פתרון מושלם
#בשיתוף טבעול
כדי שכולם ירגישו חלק מהעל האש
קבלו פתרון מושלם לשיפודי סוכריות לחמה בעג׳ין צמחוניות
אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא
השתמשתי בבשר הטחון הצמחוני של טבעול מסדרת סנסשיונל
וזה פתרון מושלם
#בשיתוף טבעול
1 חבילה בשר טחון צמחוני ״טבעול״ |
2 חתיכות גמבה |
חצי עגבניה |
2 שיני שום |
חופן פטרוזיליה |
רבע פלפל חריף |
רבע בצל סגול |
כף רסק |
כפית רכז רימונים (לא חובה) |
כפית מלח |
חצי כפית פלפל שחור |
כפית פפריקה |
חצי כפית כמון |
חבילת טורטיות |
שיפודי עץ או ברזל |
שמן זית |
במעבד מזון שמים את הבשר הצמחוני, הירקות, התבלינים והרסק
ומעבדים כ-20 שניות שלא יצא טחון מידי
פורסים טורטיה על השיש ושמים בנדיבות מהתערובת, משטחים עם היד או בעזרת מרית,
מגלגלים ארבע רולדות
מצמידים את כל הרולדות אחת לשנייה
משפדים שיפוד לאורך כל ארבעת הרולדות וחוזרים על הפעולה עם אצבע רווח בין שיפוד לשיפוד
(ראו דוגמא בסרטון)
חותחים בזהירות ונוצרים לנו 8 שיפודי סוכריות לחמה בעג׳ין
מורחים שמן זית בנדיבות ,
צולים על הצד של הבשר כלפי הגריל כ-2 וחצי דקות ואז הופכים לעוד 2 דקות
שימו לב שהאש לא צריכה להיות גבוהה
לקראת הסוף צולים 30 שניות את הצד של הטורטייה
מגישים עם טחינה
והמון אהבה,
בתאבון