תמונה ראשית נקניקייה מווווגזמת כלואה בבצק

נקניקייה מווווגזמת כלואה בבצק

‎זה מסוג המוצרים שאתה עומד בסופר מסתכל עליהם ואומר ,
‎פאאאאאאאק איך לא היה כזה עד היום? איך?
‎אמאאאא איזו נקניקייה עם כריזמה
טעימה צרחות,
‎24 סנטימטר של יופי מתפרץ
‎אמרתי כבר שאני מכור לנקניקיות?
‎בקיצור טירת צבי הגאוניים הוציאו נקניקייה שאסור לכם לפספס
‎אז לסיפתח יצרתי מנה שקים ביקשה וראתה
זה פרנה/ פוקצ׳ה סטייל שאופים בטאבון (אפשר גם התנור) עם הנקניקייה בזמן האפייה,
ואז מוסיפים את כל התוספות שאוהבים
‎ופשוט מתענגים על כל ביס
‎הכנתי בצק בהכנה מהירה (מי שרוצה יש בצק גם להתפחה איטית אצלי באתר)
בתאבון

#בשיתוף טירת צבי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים לבצק:
קילו קמח לפיצה ״00״
15 גרם שמרים
30 גרם מלח
650 מ״ל מים קרים
חבילת נקניקיות מוגזמות
תוספות ורטבים שאוהבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה לבצק:

בקערת מיקסר שמים את הקמח השמרים והמלח
מתחילים לערבל בדרגה 3 ובהדרגה מוסיפים את המים
לשים בערך כ10 דקות
מורידים את הבצק אל השיש עושים קיפול אחד ויוצרים כדור מכסים ל-10 דקות
לאחר מכן יוצרים עוד קיפול ומכסים הפעם מתפיחים שעה
לאחר מכן מחלקים את הבצק 15 כדורים ומגלגלים
(מנסים לשמור על הכדור כמה שיותר חלק).
מקמחים 2 קופסאות יעודיות להתפחת בצק ומניחים במרווחים קלים
מוציאים כדור ושמים על הקמח (אני משתמש בקמח סמולינה אפשר להשתמש ב-״00״)
מרדדים עם האצבעות רק את החלק שבו תשב הנקניקייה ושומרים על השוליים גבוהים ,
מעט מותחים את הבצק.
שמים את הנקניקייה במרכז
מחממים את הטאבון ומכניסים ל-2:30 דקות לי יש טאבון של נינג׳ה
למי שאין טאבון שיחמם אבן שמוט בתנור או תבנית הפוכה בקרקעית
חום הכי גבוה ולאפות כ- 8 דקות
כשמוכן מוסיפים תוספות שאוהבים
אני שמתי חסה, עגבנייה, חרדל, קטשופ, כרוב כבוש ובצל מטוגן

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת