וואו איזה מתכון הכנתי לכם,
חותכים את הירקות שאוהבים , חותכים נקניקיות עוף לרצועות דקות כמו נודלס, ומקפיצים את הכל יחד עם המון אהבה
וואלה יצא מפתיע וטעים ברמות
#בשיתוף טירת צבי
מחממים ווק או מחבת עד שהמחבת רותחת
מוסיפים את השמן,
מוסיפים את הבצל והנקניקיות ומקפיצים כ-3 דקות ומעבירים לצלחת.
מחממים שוב את המחבת, שמים שמן זית ומקפיצים את הירקות כ-3 דקות
מחזירים את הנקניקיות,
מוסיפים את הנודלס (מבושל ומסונן לפי הוראות יצרן),
מוסיפים את הסויה והטריאקי והצ׳ילי המתוק ומקפיצים
ברגע שהרוטב נספג מוסיפים בצל ירוק וכוסברה
ומגישים
בתאבון