אז לכבוד יום הנאצ׳וס הבין לאומי החלטתי להכין מתכון מיוחד שגם ישלב את הצורה המיתולוגית של הנאצ׳וס וגם ישלב את הפריכות והטעם הנפלא של הנאצ׳וס.
השתמשתי בדוריטוס דיפאס שהוא פשוט ווואו, אז יאללה שתפו אם הכנתם ושיהיה לנו יום נאצ׳וס שמח
בקערה שמים את העוף הטחון, המלח, הפלפל והפלפל גרוס
ומערבבים היטב.
לוקחים תבנית ושמים ניילון הפרדה, מועכים את העוף ומשטחים
יוצרים עם סכין סימנים של מרובעים ואז משולשים,
מכניסים להקפאה של שעה וחצי בערך .
לוקחים קערה וטורפים את הביצים עם המלח והחרדל
לוקחים קערה נוספת ושמים קמח לבן,
ובקערה שלישית שמים חבילת פירורי לחם זהב ושקית דוריטוס דיפאס שמועכים עם הידיים.
טובלים כל נאגטס בקמח ואז בביצה ובפירורי הלחם
מטגנים בשמן עמוק
מגישים עם רטבים שאוהבים
ובתאבון