אז לכבוד חודש נובמבר שידוע כנובמבר סייל
אבל הוא גם חודש המים,
החלטתי להכין מרק סופר מפתיע,
מרק קייל, כן כן הירק הזה שאתם נעמדים מולו בסופר,
אתם יודעים שיש בו ערכים סופר בריאים אבל יודעים מה להכין איתו,
אז השילוב שלו, של חודש המים ושל נובמבר סייל יצרו מתכון נפלא,
אז השתמשתי במים האיכותיים והטעימים של תמי4 ,
ויצא לנו מרק טעים ובריא בטירוף
#בשיתוף תמי 4
בסיר שמתאים למרק שמים את שמן הזית,
מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה,
מוסיפים את תפוחי האדמה, המלח והפלפל מערבבים כמה דקות ,
מוסיפים חבילה אחת של הקייל חתוך גס ומערבבים
מוסיפים 2 ליטר מים רותחים מהתמי 4
מכסים ומבשלים 35 דקות אש בינונית עד לריכוך מלא של תפוח האדמה .
טוחנים את הכל עם בלנדר מוט,
מתקנים טעמים אם חסר מלח,
מוסיפים קייל קצוץ דק מכסים ומבשלים 10 דקות נוספות,
מגישים עם קרוטונים
מי שרוצה יכול להוסיף שמנת לבישול ולהפוך את המרק לקרמי וחלבי
אני העדפתי פרווה
בתאבון