יש משהו בגריסים שעד שאתה לא אוכל אותם אתה לא מבין כמה זה מיוחד, משהו שונה עם מרקם שהוא חלום,
אז כדי שתרגישו את החוויה הזאת הכנתי לכם מתכון סופר פשוט
הילדים שלי התעלפו על זה…
בסיר עמוק שמים שמן ומתחילים עם טיגון של הבצל כ-2 דקות,
מוסיפים את הסלרי מטגנים 2 דקות,
מוסיפים את הגזר ותפוחי אדמה מטגנים 2 דקות,
מוסיפים את הקישואים מטגנים 2 דקות,
מוסיפים את הפלפל השחור והגריסים ומערבבים..
מוסיפים את הכורכום והמלח וממלאים 2.5 ליטר מים
מכסים ומבשלים כ-40 דקות עד שהמרק הופך סמיך
מתקנים טעמים אם צריך מוסיפים טיפונת מלח,
מי שחסר לו עומק יכול לשים כף אבקת מרק עוף
מגישים ומפזרים בצל ירוק
בתאבון