בכל מסעדה בצפון יוון כשהזמנתי מרק בשר, הטעמים העיפו לי את המוח
הילדים התענגו על המרק ורוי אמר לי ״אבא כשחוזרים הביתה אני רוצה שתכין לי בדיוק מרק כזה״
אז באחת הפעמים תחקרתי את השף והבאתי מתכון מדוייק.. המסקנות הן שאת הטעם המיוחד והמפתיע נתנו הרוזמרין והעצמות של הבקר.
אז נכון שם מגישים בשר גואוט (עיזים) בארץ זה לא פופולרי .. על אף שניתן להשיג החלטתי להכין משהו שיהיה נגיש לכולם עשיתי מיקס של כתף טלה עם עצם (שימו לב שזה טלה ולא כבש כי הכבש ישתלט על הטעם) ביחד עם צוואר בקר עם עצם, אני בכוונה מדגיש עצם כי יש חשיבות לטעם שהיא מוציאה לנוזל
אז הצטיידתי בסיר לחץ ויצאתי לדרך…