חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית מקלות תפוח אדמה וגבינה צהובה

מקלות תפוח אדמה וגבינה צהובה

נשנוש כייפי וקליל להכנה שישדרג לכם כל ארוחה

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

– 3 תפחי אדמה
– 3 חתיכות רדיד אלומיניום
– 2 כפות מלח גס
– 2 ביצים
– 2 כפות גדושות קורנפלור
– חופן פטרוזיליה קצוצה
– 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
– רבע כפית מלח
– חצי כפית פלפל שחור
– שמן זית

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • עוטפים שלושה תפחי אדמה גדולים בנייר כסף
  • מניחים על נייר אפייה עם מלח גס מכניסים לתנור ל30 – 35 דקות עד ריכוך
  • מרוקנים את תכולת תפוח האדמה לקערה
  • מועכים ומוסיפים 2 ביצים, 2 כפות קורנפלור, רבע כפית מלח, כפית פלפל שחור, וחופן פטרוזיליה
  • מערבבים הכל לאיחוד
  • יוצרים בעזרת ידיים רטובות מקלות ומגלגלים מעט
  • מניחים בתבנית עם נייר אפייה
  • מורחים שמן זית את כל המקלות
  • מכניסים לאפייה של 30 דק 200 מעלות 
  • מגישים עם יוגורט ובתאבון
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת