חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מסאחן פרגיות לתנור או לטאבון

מתכון חגיגי קליל כיפי לאירוח

 כל החברה בסוכה למסאחן פרגיות גאוני

עם בצק הפיצה קראסט של שמרית כדורי בצק תפוחים מגיעים מצוננים

ומוכנים לעבודה ברמה הכי גבוהה 

אנחנו בבית מכורים לכדורי הבצק האלו שתמיד זמינים לדקת קריאה 

הוא מתאים לפוקאצות פיצות מסאחן 

ועוד ומתאים במיוחד לטאבון ולתנור 

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

1 חבילה בצק פיצה קראסט של שמרית
קילו פרגיות נקיות טריות
2 כפות תבלין שווארמה
3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
4 כפות שמן זית
כפית סומק
פטרוזיליה קצוצה
שקדים מולבנים קלויים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
-מטגנים את הבצלים על שמן זית אש קטנה עד שהופכים לריבה, מוסיפים את תבלין השווארמה ומערבבים
– ברגע שהכל הופך ריבתי מוסיפים את הפרגיות פנימה מתבלים במלח ופלפל מטגניפ 2 דקות כל צד לא צריך יותר(הטאבון או התנור ישלימו את העבודה)
– לוקחים את הבצק של שמרית ופותחים על קמח 00 או אפילו על סולת פותחים עם היד בקלות, מסובבים וכוח הכבידה כבר יפתח אותו זה בצק מאוד נוח ואלסטי וקשה מאוד לקרוע אותו(גם אם אתם קלאמזים)
– מורחים שכבה יפה של בצל מסדרים את הפרגיות מכניסים לטאבון 90 שניות
– מי שאין לו טאבון הופך תבנית בקרקעית התנור חום הכי גבוה ומניח על התבנית עם נייר אפייה זה יקח בערך 9 דקות אולי פחות תלוי בחום התנור
– מפזרים פטרוזיליה סומאק ושקדים קלויים ובתאבון וחג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת