חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית מוח מרוקאי אמיתי חריף - סיר של מלך מרוקו

מוח מרוקאי אמיתי חריף – סיר של מלך מרוקו

העולם מתחלק ל-2 אלו שלא מסוגלים לגעת במוח וחלקי פנים

ואלו שמבחינתם זה מעדן האלים,

אני מאלה שחולה על חלקי פנים.

בעצם אחד הדברים שהכי אהבתי לאכול בבית זה מוח עם חלה בשישי בערב וכמה שיותר חריף יותר טוב,

אז הפעם החלטתי לדחוף אותו לפרנה עם מטבוחה וזה יצא שלמות.

בואו למתכון

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

3 אונות של מוח עגל קפוא או טרי
כפית כורכום
צ׳יסר חומץ
מי קרח
15 שיני שום
4-5 פלפל סודני חריף
3 פלפל מתוק יבש חתוך
1 פלפל חריף נקי מגרעינים וחתוך לרצועות
2 פלפל שושקה חתוכים לרצועות
צרור כוסברה עלים
רבע כוס שמן זית
כפית מלח
כף פפריקה מתוקה
כף פלפל מתוק גרוס
כפית כמון
צרור כוסברה

אופן ההכנה

מרתיחים מים עם כפית כורכום ומעט חומץ ושולקים את המוחות כ-15 דקות.
מוציאים ומעבירים ישר למי קרח
לאחר מכן מעבירים למקרר לשעתיים למנוחה זה יותר קל אחר כך לנקות ולחתוך סימטרי.
הניקיון הוא מאוד פשוט עם האצבע מוציאים את כל הקרום ואת כל החותים עד שהמוח נשאר נקי ויפה (ראו בסרטון)
לרוטב:
בסיר סוטאג׳ רחב שמים את השמן,
מטגנים את שיני השום עד שמתחיל להיווצר באויר ריח של שום
מוסיפים את הפלפלים היבשים והטריים, מטגנים על אש קטנה כ-10 דקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים כל הזמן
מטגנים עוד 10 דקות נוספות אבל נזהרים לא לשרוף את התבלינים והשום .
לאחר מכן מוסיפים כוס וחצי מים וחבילת כוסברה (רק העלים)
מכסים ונותנים לרוטב בערך רבע שעה להתבשל ולהצטמצם לרוטב יפהפה וסמיך
מוסיפים פנימה את חתיכות המוח ומכסים
מבשלים כחצי שעה עד ארבעים דקות אש קטנה
מגישים עם חלה או פרנה
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת